Жесток скандал пламна в Hell's Kitchen: Какво следва сега?

Конфликтът между темпераментната сладкарка Стефани и новобранката в отбора на Червените Михаела достигна критична точка в епизода на Hell’s Kitchen. Разпаленият спор изкара извън равновесие Стефани и тя изпусна нервите си, като дори си позволи да нанесе щети в спалнята на женския отбор. Това беше поредно спречкване между двете дами, а все по-разгорещяващата се вражда продължава да носи негативи както за целия им отбор, така и за всяка една от тях поотделно.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Денят за кулинарите от двата отбора започна на колела, а подвижните Кухни на Ада се озоваха в село Подгумер, където ги очакваха народни танци, шопски традиции и голяма порция готвене. Битката за спалните обаче се оказа неравна и след редица комуникационни и кулинарни проблеми, Червените дяволи отново се озоваха в позната за тях ситуация - в Бункера на Ада.

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

Победата на Сините им даде възможност да се изправят срещу Златните, които се разделиха с две от своите звезди в две поредни седмици. Задачата пред отборите бе да сглобят оригинално тристепенно меню, което да впечатли шеф Ангелов. Липсата на диалог и работа в екип при Сините пролича за пореден път и така Златните завоюваха първа победа от две седмици насам. Ключовата точка за своя отбор отбеляза Калки след впечатляващата си десертна презентация, която остави без думи всички намиращи се в близост кулинари. Топ готвачите Сарамандов и Георги пък поеха отговорност за загубата на мъжете и облякоха първите оранжеви престилки за седмицата.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Гост в подкаста “Кухнята след Ада” е един от героите на златния отбор - командосът Пеньо Гатевски - Гатьо. Пред водещия Станислав Иванов той ще разкаже защо смята, че той ще е следващият победител в Hell’s Kitchen и как с шеф Ангелов се разбират само с поглед. Епизодът можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

Утре най-горещото кулинарно шоу в България продължава с още драма, готвене на най-високо ниво и щипка любов. Коя ще е новата мишена на Михаела? Кои участници ще облекат следващите оранжеви престилки и как ще продължат да се развиват отношенията между Димитър и Симона?

Всичко това ще разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти