Силен сблъсък на характери в Hell's Kitchen тази вечер

Tочно когато си мислим, че напрежението в Кухнята на Ада на Hell's Kitchen няма как да се покачи повече, то продължава да расте. Това ще се случи в най-новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Зрителите ще станат свидетли на сблъсък на силни характери в отбора на Червенитe, което ще се превърне в причината за безпрецедентно нажежаване на обстановката в Кухнята на Ада. Скандалът обаче ще завърши по изненадващ начин.

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

На фона на обтегнатите отношения между участниците единственият лъч светлина ще бъде разцъфващата любов между Симона от женския отбор и Димитър от мъжкия. С всеки изминал ден двамата се сближават все повече и вече дори не крият чувствата си един към друг.

hells kitchen
Снимка: NOVA

След като Мони се запозна със семейството на Митко в родния му град Дългопол, тази вечер двамата ще се впуснат във вдъхновяващ танц и ще съберат погледите на съотборниците си и шеф Виктор Ангелов.

Искри ще прехвърчат и в звездния отбор, но не любовни. Конфликт между Бони и Гатьо ще е причината командосът да отправи призива "Без насилие, моля".  Златните намалиха състава си миналата седмица и отново са застрашени, ако не спечелят кулинарната битка срещу един от отборите, а това покачва и напрежението сред тях.

hells kitchen
Снимка: NOVA

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Тази вечер още един от участниците в Hell’s Kitchen 6 ще бъде гост в подкаста “Кухнята след Ада”. Кой ще бъде той и какво ще разкаже пред водещия Станислав Иванов? Епизодът ще е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след телевизионното излъчване по NOVA.

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти