Мила Кунис и Аштън Кътчър са най-мразената звездна двойка в момента, ето защо

Актьорите Мила Кунис и Аштън Кътчър се радват на един от най-хубавите и щастливи бракове в Холивуд. Те са двойка мечта, на която хората само могат да се радват. Така стояха нещата доскоро. Защото в момента те са най-мразената звездна двойка, а причината за това се крие в едно дългогодишно приятелство

Кътчър и Кунис станаха обект на огромна вълна от неодобрение, след като изпратиха писма в подкрепа на техния колега от сериала "Шеметни години" (That 70's Show) Дани Мастерсън, който в края на миналата седмица беше осъден на 30 години затвор за две изнасилвания. Писмата бяха изпратени до съдията по делото срещу Мастерсън, пишат от BBC. 

Мила Кунис Аштън Къчър
Снимка: Getty

Аштън Кътчър, Дани Мастерсън и Мила Кунис през 2003 г.


В писмата си, двойката се изказва повече от ласкаво за колегата си, описвайки Мастерсън като мъж, отнасящ се към хората "с благоприличие, равенство и щедрост", "изключителен пример и приятел" и "по-голям брат".

Аштън Кътчър и Мила Кунис години наред участваха заедно с Мастерсън в сериала "Шеметни години". Именно там се зароди тяхното приятелство и бъдещата любов между Мила и Аштън.

Холивудските звезди побързаха да се извинят за писмата, изпратени към съдията по делото, във видео oбръщение.

В записа Кътчър казва:

"Наясно сме с болката, която бе причинена от писмата, които написахме в подкрепа на Дани Мастерсън. Преди два месеца семейството му се свърза с нас и ни помоли да напишем писмо-характеристика за личността, която познавахме 25 години, така че съдията да може да я има предвид при решаване на присъдата."

"Писмата бяха предназначени само за съдията и по никакъв начин не целят да противоречат на свидетелствата на жертвите, нито пък да ги травмират наново. Никога не бихме искали да направим това и съжаляваме, ако се е случило", продължи актьорът.

мила кунис аштън кътчър
Снимка: Getty


Съпругата му Мила Кунис добави:

"Ние подкрепяме жертвите. В миналото сме го правили чрез професията си и ще продължаваме да го правим и в бъдеще... Писмата не са писани, за да поставят под въпрос легитимността на юридическата система, нито валидността на отсъждането на журито."

Въпреки опитът за потушаване на скандала от страна на Кътчър и Кунис, извинението им не беше прието с добри чувства. 

Според една от жените, свидетелствали срещу Мастерсън, извинението на двойката е "изключително обидно и нараняващо."

"Надявам се да се научат да си признават грешките и колко е важно да си образован, когато решаваш приоритетите си - особено Аштън, който твърди, че работи с жертви на сексуални престъпления. А относно Мила, се сещам само за 'Time's Up'", коментира жената, пожелала да остане анонимна.

Организацията "Times Up" се занимава с активизъм срещу насилието, посегателството и дискриминацията, поясняват от BBC.

e
Снимка: Getty

Дани Мастерсън и Аштън Кътчър през 2017 г.


Някои известни личности също се обявиха срещу действията на Аштън Кътчър и Мила Кунис. Актрисата Кристина Ричи сподели мнение в социалните медии, което мнозина интерпретираха като коментар върху проблемните писма.

"Понякога хора, които сме обичали и на които сме се възхищавали правят ужасни неща. Може да не ги правят на нас и да познаваме само версията им пред нас, но това не значи че не са извършили ужасните деяния. Да се съмняваш в насилени е престъпление", написа в Instagram актрисата.

Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти