“Бях лице в лице със смъртта”: Аштън Кътчър проговори за споделената с неговия брат близнак битка за живот

Може би само истинските фенове на актьора Аштън Кътчър знаят, че той има брат близнак на име Майкъл. Не е случайно, че това не е широко разпространен факт. Майкъл Кътчър не обича да застава в светлината на прожекторите. Всъщност светът не подозира за съществуването му преди 2003, когато Аштън споделя, че има брат близнак, който страда от церебрална парализа. Тогава Майкъл е много ядосан на брат си, защото не е искал съжалението на хората. 

Днес обаче Майкъл е склонен да говори за тежката реалност на церебралната парализа е благодарен на брат си, че е му е помогнал да не пази диагнозата си в тайна. В първото им интервю заедно, 44-годишните Аштън и Майкъл провеждат емоционална дискусия за трудностите, свързани със здравето им. 

аштън кътчър брат
Снимка: Getty

В трейлъра на нова документална поредица на Paramount+ - The Checkup With Dr. David Agus - виждаме как Аштън Кътчър е седнал до близнака си на диван и бърше сълзите си, докато държи ръката му.

Аштън цял живот е подкрепял брат си в неговата борба с церебралната парализа. Той бил до такава степен съпричастен към страданието на близнака си, че като тийнейджър в един момент обмислял да се самоубие, за да дари сърцето си на страдащия от сърдечна недостатъчност Майкъл. За щастие се намерил донор точно навреме, за да даде на Майкъл втори шанс за живот.

Днес Аштън Кътчър има големи притеснения и за собственото си здраве. Познаваме го от екрана като секссимвол, като нахакан красавец и шагаджия, но под тази фасада се крие човек, който цял живот е гледал смъртта в очите. 

„Не можех да ходя и изведнъж не можех и да виждам. Когато се сблъскате лице в лице със смъртта, вие моментално включвате на режим „С какво си имаш работа днес?“ - споделя той за собствените си здравословни проблеми.

В интервюто актьорът описва подробно битката си с васкулита – рядко автоимунно заболяване, което води до възпаление и разрушаване на кръвоносните съдове. Това разрушаване ограничава притока на кръв в тялото, което може да доведе до сериозно увреждане на органи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Аштън Кътчър разкри за пръв път, че има заболяване по-рано тази година по време на епизод на документалното предаване на Беър Грилс - „Running Wild with Bear Grylls: The Challenge“. Актьорът каза, че е преживял двегодишна битка с рядка форма на васкулит, която го е оставила временно неспособен да вижда и чува.

Скоро след това съпругата на Кътчър, актрисата Мила Кунис, сподели как семейството им е преминало през този труден момент. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

„Не мисля, че имаш време да седнеш и да говориш, ти някак си просто преминаваш през това. Отиваш и се справяш с какъвто и да е здравословен проблем, но все пак имаш деца, все още имаш семейство, трябва да живееш този живота. Мисля, че сме много щастливи, че имаме един друг, но що се отнася до това да седнем и да говорим непрекъснато за тези неща - не. Трябва просто да го направим,“ казя тя пред Entertainment Tonight.

Кунис и Кътчър се запознаха, докато снимаха заедно ситкома “Шеметни години“ през 1998 г., но започнаха да се срещат чак през 2012 г. Те имат две деца заедно - дъщеря Уайът и син Димитри.

Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти