За бившата с любов: Защо Аштън Кътчър бил "вбесен" заради книгата на Деми Мур?

Какво ли е чувството да преживееш развода си след дълъг брак и точно когато стъпиш на краката си, да видиш мръсните ви семейни тайни изложени на показ? Аштън Кътчър познава това усещане и признава, че е бил "вбесен" от мемоарната книга "Всичко, което съм" на бившата му съпруга Деми Мур, която беше разпространена в книжарниците в края на 2019. 

Въпреки че актьорът не „иска да горвори за нищо в тази сфера“, той каза в ексклузивно интервю за Esquire, че издаването на книгата е повлияло на семейството му с Мила Кунис. 

аштън кътчър деми мур
Снимка: Getty

„Най-накрая бях стигнал до момент, в който пресата беше оставила намира мен и [съпругата ми] Мила [Кунис], живота и семейството ми,” казва Кътчър, който е баща на момиченце и на момченце - Уайът, на 8, и Димитри, на 6 години.

„И на следващия ден [папараците] са в училището на децата ми“, продължaва Кътчър. 

В мемоарите си от 2019 година Деми Мур описва двете тройки, в които тя и бившият ѝ съпруг са участвали, и твърди, че той ѝ е повлиял за това да започне да пие отново след борба с алкохолизма. 

Въпреки книгата на Мур, актьорът отбелязва, че не изпитва никакви „лоши чувства“ към нея. 

Аштън и Деми се разделиха през 2011 г., уреждайки развода си две години по-късно. „Нищо не те кара да се чувстваш като провал, както разводът“, обясни Кътчър. 

Мур вече била майка, когато срещнала младия секссимвол Кътчър. Той става пастрок на децата ѝ Румър, Скаут и Талула, които Мур има от бившия си съпруг Брус Уилис. „Бях на 26, носейки отговорността за деца на 8, 10 и 12 години“, спомня си Кътчър, отбелязвайки, че все още поддържа връзка с децата на бившата си съпруга. 

аштън кътчър деми мур
Снимка: Getty

Бившите съпргузи се опитвали да имат свои собствени деца, преди да се разделят, но Мур претърпяла спонтанен аборт в шестия месец. „Обичам децата. … Идеята да имам още едно дете би била невероятна“, казва Кътчър за загубата им. „По някаква причина трябваше да имам това преживяване.“

Къчър започна да се среща с колежката си от сериала "Шеметни години" Мила Кунис през 2013 г. Мила и Аштън се сгодиха две години по-късно и сключиха брак през 2015 г.

мила кунис аштън къчър
Снимка: Getty/Gulliver

„Нещото, което накара връзката ни с Мила да се развие по-бързо, беше, че винаги съм ѝ се възхищавал. Нейният талант, нейните умения, нейните дарби. [...] Знаех, че тя няма нужда от мен. И тя знаеше, че нямам нужда от нея."

„Вече знаехме всичките си мръсотии“, каза още той във връзка с причината отношенията му с Кунис да процъфтяват.

Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти