Защо Сара Джесика Паркър насърчава децата си да ядат сладко?

В ефира на ,,На кафе” по NOVA панелистите коментираха темата за количеството сладко, което родителите трябва да позволяват на децата си. Георги Блажев сподели защо Сара Джесика Паркър не ограничава своите да приемат захар.  

Актрисата от ,,Сексът и градът” е предприела стъпки, за да насърчи децата си да имат „по-здравословна връзка“ с храната и сладкото, отколкото тя е имала докато расте. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Появявайки се в подкаста Ruthie's Table 4, Сара сподели, че не налага строги правила относно количеството захар, което нейните 14-годишни близначки Табита и Марион консумират. 

Как се промени Сара Джесика Паркър през годините

„Не искам момичетата да имат негативна връзка с храната и да я чувстват като техен враг. Когато растях, беше забранена захарта в дома ми, не ни позволяваха бисквити и шоколад. И, разбира се, това, което направихме, в момента, в който се изнесохме, е да се натъпчем с торти“, сподели тя. 

Актрисата подчерта, че в момента вкъщи имат бисквити и торти, което според нея води до по-здравословна връзка с храната. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Освен близначките, Сара Джесика има и 21-годишен син на име Джеймс от съпруга си Матю Бродерик, за когото е омъжена от 1997 г. 

Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър

И въпреки че Сара Джесика и Матю са много свързвани с Ню Йорк, те в момента живеят в Лондон, където участват в продукция на Нийл Саймън. 

Самата тя признава, че никога не е била дисциплинирана по отношение на храненето и приписва тонизираната си фигура на годините като танцьор. 

„Дъщерите ми са спортисти и се наслаждават на храната. Имат различни вкусове и не мога да ги накарам да харесват нещо, което не искат.“ 

Вижте всички коментари по темата в ,,На кафе” във видеото по-горе.  

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти