Сара Джесика Паркър преди и сега: Знам как изглеждам, нямам избор

Когато една жена остарява с много процедури и филъри под светлините на прожекторите, обществото я подлага на безпощадни критики. Има обаче и звезди, които избират да останат натурални с годините. За жалост хората са безпощадни и към тях.

„Нямам избор“ – така Сара Джесика Паркър отвърна на коментарите, обяснявайки, че не може да спре времето и остаряването.

Как се промени Сара Джесика Паркър през годините

Изглежда на звездата от „Сексът и градът“ ѝ е писнало от злобни коментари за възрастта ѝ и тя трудно успява да скрие своето разочарование. След като беше обсъждана за външния си вид повече от две десетилетия, Сара Джесика Паркър изглежда най-накрая отвръща на нападките.

Външният ѝ вид винаги е бил повод за дискусии

По време на пика на сериала „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър беше приемана за модна икона. Но с големия успех идват и суровите критики.

От социалните мрежи до различни таблоиди, Сара отвсякъде е получавала подигравки за външния си вид. Нестандартната ѝ красота става повод за коментари и дори шеги, докато други продължиха да изтъкват и възхваляват статуса ѝ на модна икона.

Независимо от това, актрисата никога не спира да блести в „Сексът и градът“ и продължава да го прави и до днес с продължението „Просто ей така“.

Омръзнало ѝ е да бъде съдена, че остарява

Въпреки че Паркър не адресира неоправданите коментари за красотата си, тя е реагирала на хейта и преди. Когато се завърна към продължението на „Сексът и градът“, върху нея и колежките ѝ падна голямо внимание, особено когато става въпрос за възрастта им.

25 години любов: най-милите моменти на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

59-годишната актриса естествено е остаряла след края на емблематичното шоу и последвалите два филма, така че завръщането ѝ под светлините на прожекторите накара мнозина да анализират как се е променила.

Сара сподели в интервю, че е шокирана от реакциите, свързани с възрастта ѝ в социалните мрежи. Изведнъж хората започнаха да сочат сивата ѝ коса и бръчките ѝ.

► Все повече млади хора се подлагат на процедури с ботокс: защо?

По повода актрисата коментира: „Знам как изглеждам. Нямам избор. Какво да направя по въпроса? Да спра стареенето? Да изчезне?“

Сара изтъкна още един факт – че подобно внимание никога няма да бъде обърнато на мъж.

Все пак тя признава, че би искала да промени някои неща

5 звезди, които си признаха за пластичните операции

Интересното е, че въпреки че се противопоставя на критиците, Паркър остава обективна относно външния си вид и разкрива любопитното мнение, което има за самата себе си. Емблематичната актриса веднъж призна, че ѝ се иска да е направила нещо за възрастта си още преди десетина години.

„Знаете ли, пропуснах фейслифта. От онзи, който си правиш, когато си на 44.“

Всъщност Сара дори не си е инжектирала ботокс. Вместо това предпочита редовните посещения при своя дерматолог. Все пак тя не съди никого, който се подлага на по-драстични процедури, имайки предвид колко много се обръща внимание на това как изглеждат хората в нашето общество.

Освен това актрисата има стриктна рутинна грижа за кожата. Сутрин обича да използва нефритен ролер, за който се смята, че премахва подпухналостта на лицето и събужда кожата. А овлажняването, разбира се, е от ключово значение за поддържането на кожата ѝ сияйна. Ще се изненадате, но Сара почти не носи грим и го прави само ако е напълно необходимо.

Също така Паркър се грижи за това да се храни здравословно и да приема витамини, но признава, че няма добавка за решаване на всички проблеми, която да накара всеки да изглежда перфектно.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти