Защо връзката на Скарлет Йохансон и Шон Пен не просъществува?

Скарлет Йохансон е смятана за една от най-красивите жени в Холивуд и е трудно да се повярва, че някой би пропуснал шанса да бъде с нея. Актрисата обаче има някои неуспехи в любовта. През годините тя се сблъска от невероятно краткия си брак с Райън Рейнолдс до бързата ѝ връзка с Шон Пен, който в крайна сметка я заряза, защото не искаше да се ангажира с нещо по-сериозно. 

През пролетта на 2011 г. се появяват слухове за Скарлет и Шон, след като са забелязани да обядват заедно по-малко от година след развода ѝ с Райън Рейнолдс. В този период двамата дават много поводи на медиите, най-вече заради значителната възрастова разлика. В крайна сметка тогава Йохансон е на 26 години, а Пен на 50. 

Не след дълго влюбените обявяват връзката си публично, когато присъстват на сватбата на Рийз Уидърспун. Месец по-късно пък се появяват заедно в Белия дом. 

Отношенията им доста бързо стават сериозни. Само няколко месеца след като са забелязани за първи път заедно, младата актриса на практика се мести в дома на Пен в Малибу. 

Въпреки че нещата ескалират бързо, романът им е доста краткотраен. През юни 2011 г. Йохансон и Пен се разделят. Източник, близък до актьора, разкрива, че причината за раздялата им е, че актьорът не е търсил нищо "сериозно" толкова скоро след развода си с Робин Райт. 

Актрисата пък изтъкна, че не й харесва фактът, че връзката им привлича толкова много внимание. Въпреки че отношенията им приключват доста внезапно, изглежда двамата остават в добри отношения.  

Тази и още истории за звездни двойки, които така и не стигнаха до брак, вижте в нашата галерия:

7 звездни двойки, които не стигнаха до брак

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти