Любовната история на Джони Деп и Ванеса Паради, които така и не стигнаха до брак

Личният живот на знаменитостите винаги е привличал вниманието на медиите. Феновете следят изкъсо всяка поява на звездни двойки и с удоволствие анализират тоалетите им. В един момент всички силно се вълнуват от Джони Деп и Ванеса Паради.

Двамата се запознават през 1994 г., но тогава между тях не пламва искра. Това се случва четири години по-късно, когато актьорът вижда момиче във фоайето на хотел в Париж в грандиозна рокля. Холивудският мачо веднага разбира, че тя е жената за него. Актьорите бързо се сближават и стават неразделни.

„Тя носеше рокля с открит гръб и аз видях този гръб и тази шия, а след това тя се обърна и аз видях очите ѝ, и – бум! Животът ми като ерген мъж свърши", споделя той пред The ​​Daily Mail.

ванеса паради
Снимка: Getty

След около година връзка Джони Деп и Ванеса Паради се сдобиват с красива си дъщеря Лили Роуз. Това събитие променя живота на актьора завинаги, принуждавайки го да посвети повече време на семейството си. През 2002 г. двойката има още едно дете - Джон Кристофър.

Месеци след като Деп е обявен от PEOPLE за най-сексапилния жив мъж , Паради казва пред PEOPLE, че харесва еклектичния моден усет на Деп – и много повече. „Обичам стила му. Обичам го и не е нужно да казвам харесва ми това и не ми харесва онова. Когато обичаш някого, го приемаш такъв, какъвто е. Не би го променила."

джони деп ванеса паради
Снимка: Getty

Отстрани изглежда, че Джони Деп и Ванеса Паради имат идеалната връзка, въпреки че не сключват брак. През 2012 г. обаче знаменитостите обявяват раздялата си, изненадвайки феновете. Те не споделят подробности и не разкриват причината за раздялата. Има слухове, че Джони Деп е изневерил на Ванеса. Въпреки това актьорите успяват да поддържат приятелски отношения и уважение един към друг.

„Те се опитваха с месеци да спасят връзката , но знаеха, че това е невъзможно“, сподели източник пред PEOPLE.

ванеса паради
Снимка: Getty

Запознати твърдят, че Джони Деп и Ванеса Паради се влюбват бързо и в самото начало на връзката си изглеждат като двойка тийнейджъри. Между другото, между двамата актьори има значителна разлика във възрастта - цели 9 години. Но точно на това се гради чарът на двойката. Паради е невинно момиче, което залага на женствени рокли в светли нюанси. Джони, напротив, поддържа образ на брутален мъж в костюм, а дългата му коса му придава дързост и мистичност.

Днес крехката и мила французойка, която не е загубила предишния си чар, е щастлива с друг мъж - режисьора Самюел Беншетри. Бракът им продължава няколко години и служи като пример за силно семейство, в което царуват любов и мир.

ванеса паради
Снимка: Getty

Може би това донякъде наранява Джони Деп, защото той никога не дава на Ванеса друго, освен егоизма си и желанието винаги да бъде свободен от всякакви отговорности.

Тази и още истории за звездни двойки, които така и не стигнаха до брак, вижте в нашата галерия:

7 звездни двойки, които не стигнаха до брак

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти