Джони Деп за новия филм и магичната връзка, която създадоха с режисьорката

"Жан Дю Бари: Фаворитката на краля", така се нарича новият мегахит на европейското кино, в който участва Джони Деп.

Той е един от най-популярните актьори в света. С многомилионна фенска база, уникалните му превъплъщения го превръщат в любимец на всяко поколение. Бизнесмен, хулиган, любовчия, бандит, карибски пират...

Той може да изиграе всичко. Известен с изпълненията си на нестандартни, ексцентрични персонажи, негова запазена марка са най-трудните и нетипични роли. Той е легендарният Джони Деп, който стана герой от историята на Франция в най-новия проект на режисьорката Майуен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

"Жан Дю Бари: Фаворитката на краля", така се нарича новият мегахит на европейското кино, оглавен от международна звезда. В главната роля - на Луи XV, се превъплъщава актьорът-хамелеон Джони Деп. Заснет на кинолента и сред разкоша на двореца Версай, филмът проследява невероятното пътуване на Жан Дю Бари – от момиче със скромен произход до любимка на краля, която обаче бързо изпада в немилост в годините след неговата смърт.

Сценарист, режисьор и изпълнителка на главната роля, Майуен пристяга корсета на своята героиня и партнира достойно на холивудската легенда, който играе един от великите френски крале и кара историята от епохата на Молиер да оживее в 21 век. Филмът бе представен на кинофестивала в Кан, където екипът на NOVA се срещна с Деп под жаркото слънце на Лазурния бряг.

,,За мен беше много шокиращо, когато за пръв път срещнах Майуен и ми предложи именно аз да вляза в образа на Луи XV. Видяхме се още преди да прочета сценария и да се запозная с историята отблизо. Стана така, че говорихме от 15ч. до полунощ. Най-интересното е, че не казахме и дума за филма или киното като цяло. През цялото време говорихме за нещата от живота.", споделя Джони Деп.

Двамата с Майуен споделят, че по време на снимките са опитвали да се опознаят и са били любопитни един към друг. 

,,Има нещо красиво да опознаеш човека отсреща и когато това се случва, докато камерите записват, то просто си личи. В същото време следваш сценария и така в съзнанието ти се трупат въпроси за конкретния човек, които остават неразгадани. Така постепенно ние научавахме все повече един за друг на снимачната площадка, гледайки се в очите. Затова всичко изглежда толкова естествено, толкова реално", разказва още актьорът.

Майуен споделя, че много е искала да види Деп отблизо и да разбере истинската му същност. За нея е било важно да изградят връзка, тъй като нейната роля е на силно влюбена жена.

,,Като актьор за мен беше важно да я следвам, ние заедно минавахме през етапите на сближаване", каза още Джони Деп.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти