Меган Маркъл притеснена: "Страхувам се за Арчи и Лилибет"

меган маркъл
Снимка: Getty

Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха в Ню Йорк по повод първото официално събитие на фондацията им Archewell, свързана с психичното здраве. Събитието се проведе в Деня на психичното здраве, а Хари и Меган засегнаха темата за вредата от социалните мрежи върху психичното здраве на подрастващите.

Меган сподели, че се страхува за децата си и за момента, в който ще започнат да използват социалните мрежи. Тя обясни, че онлайн пространството може да крие много капани за младите хора.

Хари и Меган споделиха своя опит със социалните мрежи и какви са страховете им като родители на две малки деца.

меган маркъл
Снимка: Getty

"Децата ни са все още доста малки - на 2 години и половина и на 4 и половина, но знаем, че социалните мрежи не си отиват, ще дойде момент, в който ще ги използват. Знам, че в началото социалните мрежи може би са имали за цел да създадат някакво общество, да бъдат полезни и позитивни, но някъде по пътя всичко се обърка", споделя Меган.

"Моята най-важна и отговорна роля в живота, е да бъда майка на тези две деца и съпруга на този мъж до мен", споделя Меган, обръщайки се шеговито към принц Хари. "Радвам се, че децата ни са все още малки и не познават социалните мрежи, но се страхувам, защото знам, че все някога ще се сблъскат с тях", продължава Меган.

меган маркъл
Снимка: Getty

"Както казват - когато си родител, дните са дълги, но годините минават много бързо. За това съм разтревожена за тях, но съм обнадеждена, защото в последната година работим усилено, за да направим онлайн пространството по-безопасно за нашите деца."

Меган, която преди да срещне принц Хари, имаше активни публични профили в доста социални мрежи и над 2 милиона последователи, сега е изтрила всеки един от тях и не смята да се завръща в света на социалните мрежи.

Вижте още снимки от събитието тук:

Меган и Хари и събитието на фондацията им в Ню Йорк

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти