Бен Афлек призна защо никога не би искал да го снимат с Крис Хемсуърт

Има много причини да харесваме Бен Афлек, а неговото чувство за хумор определено е една от тях.

В скорошно интервю за Insider 50-годишният актьор разкри забавната причина, поради която никога не иска да го снимат до колегата му Крис Хемсуърт.

бен афлек
Снимка: Getty

Бен разказа за желанието си да посети Австралия, но се пошегува, че не иска да бъде сниман с 39-годишния Хемсуърт за разлика от най-добрия си приятел Мат Деймън, който миналата година редовно бе забелязван със звездата от „Тор“.

„Мат е вече, доколкото мога да преценя, почетен гражданин [на Австралия], прекарва много време там – той е приятел с Крис Хемсуърт и мисля, че това говори за смелостта на Мат да бъде приятел с човек, който е много по-млад и по-добре изглеждащ от него“, пошегува се Бен.

„Това е добре на практика – но аз не бих искал да застана до Крис Хемсуърт на снимки, така че аплодирам Мат.“

Афлек добави, че с радост би откликнал на покана на Хемсуърт да посети родната му Австралия, стига да не се налага да се снима "без риза до него".

бен афлек
Снимка: Getty

Миналата година Мат Деймън прекара шест месеца в Байрън Бей, Австралия, докато снима „Тор: Любов и гръмотевици“. През това време Деймън често бе забелязван в компанията на Крис и съпругата му Елза Патаки.

Крис, Елза и трите им деца живеят в имение в Брокън Хед, близо до Байрън Бей.

Шегата на Бен Афлек със сигурност е ласкава за Крис Хемсуърт, а от друга страна едва ли би била приета като обидна от страна на Мат Деймън.

Добре известно е, че двамата с Бен са най-добри приятели от деца и са израснали заедно в Бостън.

бен афлек
Снимка: Getty

Двамата създават съвместно сценария за драмата „Добрият Уил Хънтинг“, която им спечели Оскар за най-добър оригинален сценарий през 1998 г. В момента те отново работят заедно по предстоящия филм „Air“, който се очаква да излезе на 5 април.

По-рано този месец Бен коментира и едно свое старо интервю, в което е бил разбран погрешно.

Актьорът обясни, че, когато през 2021 г. говори за алкохолизма и брака с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, не е имал предвид, че я обвинява за зависимостта си. „Моето поведение е изцяло моя отговорност“, уточни той.

бен афлек
Снимка: Getty

Говорейки пред The Hollywood Reporter, Афлек каза, че коментарите му от интервюто през 2021 г. за „Шоуто на Хауърд Стърн“ са били „умишлено неправилно представени“ със сензационна цел.

„Опитвах се да кажа: „Хей, вижте, пиех твърде много и колкото по-малко щастлив ставаш, независимо дали става дума за работата ти, брака ти, просто животът става по-труден, ако правиш неща, за да запълниш дупка, която не е здравословна, ще започнеш да правиш още повече от тези неща", каза Афлек пред The Hollywood Reporter.

„Не се чувствам така. Казвам ви, не обвинявам бившата си съпруга за моя алкохолизъм“, обясни Афлек.

Бен разкри още, че Дженифър Лопес, за която се ожени през юли 2022 г., често го съветва да се отпусне, защото създава „сериозно“ впечатление, въпреки че е „забавен човек, който е истински и неподправен“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти