Закъсняващи за чай с кралицата: Как Мелания и Доналд Тръмп изнервиха Елизабет II

кралица Елизабет Мелания Тръмп
Снимка: Getty/Gulliver

Определено не е добра идея да караш кралица Елизабет Втора да чака. Никога. По никаква причина. Макар самият ти да си президента на САЩ. Още по-малко, ако си Мелания Тръмп. Но ето, че немислимото се случи, а реакцията на кралицата беше безценна.

Тя бе забелязана да поглежда часовника си нетърпеливо, докато чака изправена, за да посрещне Тръмп и неговата съпруга. Това нейно действие предизвика истински фурор, защото не е никак обичайно да се наблюдава подобно поведение от монарха.

Кралицата провери часовника си още няколко пъти по доста показен начин, а ние сме абсолютно съгласни, че не е никак възпитано да оставиш една 92-годишна жена да те чака права в летните жеги, докато ти пристигаш гръмко с джипа си.

В крайна сметка кралицата поздрави своите гости с усмивка и не изглежда ядосана, когато те най-сетне пристигнаха.

Срещата между Тръмп и кралица Елизабет Втора бе най-очакваното събитие от посещението на президента на САЩ на Острова. Самият той призна преди това, че с нетърпение очаква да се запознае с Нейно величество и я описа като "страхотна жена".

кралица Елизабет Мелания Тръмп
Снимка: Getty/Gulliver

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп пък за пореден път прикова погледите с избора си на тоалет. Този път тя бе заложила на светъл кремав костюм на Диор, който бе допълнила с черен колан. Облеклото ѝ отново напомни на медиите за един от тоалетите на Джаки Кенеди от 60-те години на миналия век.

Прическата на първата дама за случая пък предизвика аналогии със стила на Мегън Маркъл.

кралица Елизабет Мелания Тръмп
Снимка: Getty/Gulliver

Преди това при появата си през деня в петък Мелания Тръмп бе в цветна рокля на британската дизайнерка Виктория Бекъм, а за вечерята в четвъртък с британския премиер Тереза Мей и съпруга ѝ бе избрала жълта вечерна рокля, която предизвика сравнения с принцесите от анимационните филми и най-вече с Бел от "Красавицата и Звяра".

Мелания Тръмп
Снимка: Getty/Gulliver

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти