"Забременях в небето": Джеси Джей разкри значението зад името на бебето си

джеси джей
Снимка: Getty

Не можем да сторим друго освен да се усмихваме, когато наблюдаваме щастието, което донесе майчинството на Джеси Джей. Откакто разбра, че е бременна след преживян спонтанен аборт, певицата не се притеснява да споделя с феновете си най-съкровените кътчета от душата си и от мислите си, свързани с нейната бременност и раждане. 

В емоционална публикация в Instagram във вторник британската певица описа трудностите си по пътя към това да стане родител и изрази огромната си благодарност за шанса от съдбата, който е получила. Джеси Джей сподели поредица от кадри със своя син Скай, уловили щастието след появата на бебето, на фона на песента си "Four Letter Word".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

"Написах тази песен години след като ми казаха, че не мога да имам деца през 2014 г. През 2015 г. ми казаха, че имам нужда от хистеректомия, за да излекувам болката, която чувствах през повечето дни. Казах не, благодаря ви, вместо това промених диетата си и поех на духовно пътешествие към изцелението. През 2021 г. загубих бебе, но никога не съм се отказвала от надеждата. Никога. Нито веднъж. Надявах се, че по какъвто и начин да стана майка това ще дойде при мен в точното време. Естествено или не. Исках да имам бебе…" – написа певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Поп дивата разкри също какво е специалното значение на името на нейното момченце - Скай (от англ. sky - небе). 

"През септември 2022 г. на летище в Рио, Бразилия, разбрах, че съм бременна. Забременях в небето." – сподели тя. 

35-годишната певица и нейният партньор, баскетболистът Чанан Сафир Колман, посрещнаха на бял свят своето момченце Скай през май. „Синът ми дойде на този свят и сърцето ми стана двойно по-голямо.“ – написа Джеси тогава. 

Най-сладките новини за бременност на звездите

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти