Джеси Джей разкри кой е бащата на бебето ѝ по най-сладкия начин!

р
Снимка: Getty

Поп певицата Джеси Джей в момента е в най-щастливия момент от живота си, след като посрещна първото си дете миналия месец. "Виновникът" за това е един мъж, чието име тя вече не се притеснява да разкрие.

Джеси потвърди, че баскетболистът Чанан Сафир Колман е бащата на детето ѝ с компилация от общи кадри на любовната им идилия ѝ щастливата ѝ бременност. "Не мога да пазя тайни с цялата тази любов в мен" – написа певицата към споделеното видео. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

34-годишната изпълнителка посрещна своето бебе дъга (така се наричат деца, които се раждат след загуба на предишна бременност) на 12-ти май и използва социалните медии в събота, за да обяви официално връзката си с Чанан.

В историите си в Instagram Джеси също сподели снимка на Чанан, който държи ръката ѝ в родилната зала и написа изпълнено с любов и благодарност обръщение към него:

„Мъча се да пазя нещата в тайна. Мисля, че ако ме познавате, знаете това. хаха Искам [да] защитя хората, които обичам, и да запазя нещата само за себе си… [...] Но… срещнах този мъж седмици след спонтанния си аборт през 2021 г. Като лъч светлина. Той освети черните ми дни. Беше вихрен вятър от любов и беше чудо, че забременяхме естествено без нито един проблем по пътя. Благодарност дори не може да го опише. Той ми е дал много от най-добрите подаръци в живота ми. Той не пусна ръката ми този ден и не бих могла да го преживея без него. Спокойствието на моята лудост. Мирът на моя страх. Таткото на моето бебе. Благодаря ти."

р
Снимка: Instagram

Чанан Сафир Колман е на 39 години и е датско-израелски професионален баскетболист.  От неговата биография става ясно, че той е професионален спортист от 16 години. Подписва с израелския баскетболен отбор Апоел Хайфа, което обявява в Instagram през 2021 г.

Въпреки че упорито пазеше връзката си с Чанан в тайна, Джеси Джей беше свързвана с баскетболиста от април 2022 г., когато Daily Mail ги улови да се целуват на обяд в Лос Анджелис.

Както In Touch Weekly отбеляза, Джеси обяви, че е много влюбена още миналия май, силно намеквайки за връзката си с Чанан.

Малко след като Джеси обяви бременността си миналата година, тя и Чанан бяха забелязани да се държат за ръце, заради което плъзнаха слухове, че именно той е баща на бебето ѝ. 

Най-сладките новини за бременност на звездите

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти