След спонтанен аборт Джеси Джей стана майка за първи път

Джеси Джей
Снимка: Getty

Джеси Джей успя да сбъдне мечтата си да стане майка след като по-рано претърпя спонтанен аборт.

35-годишната британска певица обяви раждането на първото си дете в петък вечер. „Преди седмица целият ми живот се промени“, написа тя в Instagram история. „Синът ми дойде на този свят и сърцето ми стана двойно по-голямо.“

Джеси Джей сподели още: „Чувството е неописуемо. Летя влюбена. Той е магия. Той е всичките ми сбъднати мечти. Той е всичко. И двамата с него се справяме страхотно. Попивам всяка секунда и все още не мога да повярвам, че той е истински, тук и мой. Толкова съм благодарна.“

Новината за бременността си изпълнителката обяви през януари тази година и сподели, че е решила да отглежда дете без партньор, пише PageSix.

Два месеца преди тази щастлива новина тя разказа повече за претърпяната по-рано загуба. През ноември 2022 г. певицата написа в Instagram история: „На днешния ден преди една година ми казаха, че бебето ми вече няма сърдечен ритъм. Въпреки че сега мога да разкажа историята без да плача, открила съм и все още откривам всички положителни страни, които това преживяване ми даде. ”

Джеси Джей отбеляза, че макар „времето да помага“, болката от нейния спонтанен аборт все още не е изчезнала. Когато през 2020 г. тя за първи път спомена за преживяното, изпълнителката призна, че иска да създаде семейство „сама“.

Най-сладките новини за бременност на звездите

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти