Ангелският глас на българската музика: честит рожден ден на Деси Добрева

Днес прекрасната певица Деси Добрева навършва 43 години, а за нейните красота и талант времето сякаш е спряло! 

Тя е родена през 1981 г. във Варна и въпреки че родителите ѝ са инженери, нейният път винаги е бил към изкуството и музиката. 

Завършила е Училище по изкуствата „Добри Христов“ в родния си град, с класическо пиано. Има Магистърски степени по Поп и джаз пеене и Музикална педагогика от Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ в София. Освен това се е обучавала и в Berklee College of Music в Бостън, САЩ, където завършва с пълно отличие.

 За нея времето сякаш е спряло: вижте тук как се промени Деси Добре през годините >> към галерията

Деси Добрева става изключително популярна с участието си като певица в „Шоуто на Слави“, където започва да работи след конкурс. Участва в няколко албума, създадени от Ку Ку Бенд, а впоследствие създава и собствена музика и изгражда успешна самостоятелна кариера. 

Днес е пяла на едни от най-престижните сцени в България, както и в Русия, Италия, Германия, Гърция, Турция, Малта, Швейцария, Китай, САЩ и Канада и др. 

Тя е носител на множество награди от престижни национални и международни конкурси, а гласът ѝ е разпознаваем и обичан от всеки българин. 

Деси Добрева е и първият Официален посланик на добра воля на кампанията „Български младежки делегат“ към ООН, като дълги години работи и с УНИЦЕФ.

Гледали сме я като участник в най-хитовите предавания на NOVA – "Като две капки вода" и "Маскираният певец".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти