Любов на сцената и в живота: Весела Бабинова и Владимир Зомбори часове след „Като две капки вода“

Часове след като триумфира в първия епизод на „Като две капки вода“ сезон 12 в образа на Джъстин Тимбърлейк, Владимир Зомбори гостува в предаването „На кафе“.

Актьорът беше в компанията на прекрасната си съпруга и колежка Весела Бабинова. Двамата споделиха пред Гала какви са емоциите след снощното шоу, както и какво е да работят заедно на сцената.

Влади не скри, че в „Като две капки вода“ се чувства страхотно и сцената на най-гледаното шоу е много различна от всичко, което е правил досега. Той признава, че най-важното за един артист е да изпитва уважение към сцената и отговорност към публиката.

Вижте всички участници в "Като две капки вода"

Весела и Владимир са гледали на живо Джъстин Тимбърлейк на негов концерт в Истанбул преди 10 години. Следващия понеделник новото предизвикателство за актьора ще бъде образът на Адел. Той признава, че отново смята да подходи много сериозно към задачата.

Любовта между Весела и Зомбори пламва на сцената, покрай една целувка между героите им в театъра.

Днес двойката има 3-годишна дъщеря на име Йоана и разкри пред Гала, че детето винаги разпознава родителите си, когато ги види на екрана.

„След като се роди детето, изобщо вече не се впрягам толкова за работата“, признава Владимир.

„Приоритетите ти веднага се наместват и по-леко се отнасяш към стресовите ситуации.“

Наскоро Весела и Зомбори имаха театрална премиера заедно. Представлението „Заклеваш ли се в децата“ разказва за едно семейство, което решава да се закълне в 10 години вярност. Постановката поставя въпроса за верността и възможно ли е любовта да устои на изпитанията на времето.

Всичко, което Влади и Весела разказаха за предизвикателствата от различните образи на сцената и какъв е животът на двама актьори с малко дете у дома, разберете от видеото.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти