Създадоха кукла Барби с образа на кралица Камила: как реагира тя (СНИМКИ)

Съпругата на крал Чарлз III вече е не само кралица, а и кукла Барби.

По време на приема на събитието Жените по света във вторник в Бъкингамския дворец, 75-годишната кралица Камила видя своята уникална кукла Барби, направена по нейно подобие.

кралица Камила
Снимка: Getty

По повода куклата и Камила бяха облечени в един и същ елегантен ансамбъл: зашеметяваща синя рокля в съчетание с черно палто.

Дъщерята на кралица Камила - Лора Лопес

„Наистина много, много благодаря. Страхотна е“, каза кралица Камила. „Вие сте свалили около 50 години от живота ми“, пошегува се любезно тя. „Всички трябва да имаме по едно Барби!“

кралица Камила
Снимка: Getty

Фондацията Жените по света е благотворителна организация, която вярва, че един свят с равенство между половете е възможен и наистина необходим.

Чрез фестивали, събития и други, това глобално движение почита жените, момичетата и не-бинарните хора, като работи върху пречките, пред които са изправени, и обсъжда решения за промяна.

Какво се случва с първия съпруг на Камила?

Кралица Камила в момента е президент на фондацията и се присъедини към дама Хелън Мирън, баронеса Дорийн Лорънс, Мел Би от Spice Girls и Кели Холмс на събитието.

кралица Камила
Снимка: Getty

На приема присъстваха още херцогинята на Глостър и белгийската кралица Матилд,

Kралица Камила изнесе реч, в която разказа история от май 1914 г., когато две суфражетки чупят прозорците на двореца, хвърляйки камъни.

В обръщението си тя разказа как навремето кралица Мери, съпруга на крал Джордж V, е наредила камъните да бъдат запазени.

кралица Камила
Снимка: Getty

„Вярвам, че това символизира надежда за жените, които ги хвърлиха – надежда, че в бъдеще те няма да бъдат жертви на своята история, нито на социалните и икономически сили, които са били настроени срещу равенството между половете“, каза Камила.

Тя продължи: „Днес, 110 години по-късно, вие всички сте поканени в Бъкингамския дворец, защото вие също представлявате надежда за жените в настоящето и в бъдещето.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти