Свързани завинаги: Вижте какво си татуираха Джей Ло и Бен за Свети Валентин

Дженифър Лопес разкри, че тя и Бен Афлек са си направили нови татуировки на първия Свети Валентин, който отпразнуваха като семейство.

„Обвързването е секси“, написа Дженифър Лопес като хаштаг към снимки в Instagram, споделени на деня на влюбените, които разкриха романтичния жест.

В няколкото снимки Джей Ло показва своята татуировка - знак за безкрайност, който изглежда съдържа имената "Дженифър" и "Бен", изписани с нежен шрифт. Една стрела минава през средата на символа, който се намира над гръдния кош на Лопес.

бенифър
Снимка: Instagram @jlo

Татуировката на Бен има две пресичащи се стрели. Буквата "J" (Дж, инициалът на Джей Ло) се вижда над кръстосаните стрелки, докато буквата "B" (Б) е под него.

бенифър
Снимка: Instagram @jlo

Лопес публикува още няколко забавни снимки на двойката, сред които една, на която тя и Афлек изглежда пресъздават емблематична сцена от клипа на песента ѝ "Jenny from the Block" от 2002 г. На нея двойакта се забавлява на яхта, а ръката на Бен е върху дупето на Джей Ло, която се смее закачливо.

бенифър
Снимка: Instagram @jlo

„Обвързани ♾️ Честит Свети Валентин, любов моя 🤍“, написа Лопес към снимките.

Тя добави още хаштаговете #ThisIsUsThen („Това сме ние тогава“), #ThisIsUsNow („Това сме ние сега“), #ThisIsMeNow („Това съм аз сега“), които насочват към заглавията на албума ѝ от 2002 г., както и на този, който предстои да излезе тази година. 

Лопес и Афлек се ожениха в Лас Вегас точно преди полунощ на 16 юли, месеци след като разкриха годежа си през април. Преди няколко седмици Лопес призна, че интимната церемония не е била първоначалният им план.

„Планирахме да се оженим през август в Савана, семейството ни щеше да е там, всички щяха да присъстват и беше толкова стресиращо“, каза Лопес в Шоуто на Джими Кимъл, докато промотираше последния си филм „Shotgun Wedding“.

Тя призна, че въпреки че и двамата са били много щастливи, се чувствали изключително напрегнати

„Един ден Бен просто каза: „Нека просто отидем във Вегас и да се оженим тази вечер.“ Помислих си: „Това е лудост, какво правим?“, добави Лопес. Все пак тя обясни, че Бен е „уредил всичко“ и в крайна сметка са много щастливи, че са се венчали така.

„Това беше най-хубавият ден в живота ни“, обясни Джей Ло.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти