Юлиан Вергов поздрави своя колежка за рождения ѝ ден, а феновете полудяха

Силвия и Мартин от сериала „Тя и Той“ си остават една от любимите ни екранни двойки. Щастливи сме да научим, че дори след толкова години актьорите, които вдъхнаха живот на тези незабравими персонажи, са все така близки и добронамерени един към друг!

На 29 юли, само преди няколко дни, българската актриса с очарователна усмивка Стефания Колева навърши 49 години. Както може да се очаква, по случай празника си тя беше засипана от пожелания и умилителни кадри.

Един специален поздрав от един още по-специален неин колега обаче привлече нашето внимание (и това на феновете ѝ, разбира се).

Юлиан Вергов публикува снимка в официалния си профил в Instagram с описание: 

„29.07. Щефето рожденик. ❤️“

Почитателите на двамата актьори не пропуснаха да споделят вълнението си и меланхолията по изминалите години с коментари като: „Бяхте истинска фурия като двойка на екрана ❤️ Обожавах ви ❤️“ и „Любими ❤️ Толкова ми липсва ,,Тя и той" ❤️“.

Макар и с малко закъснение, екипът на Edna.bg пожелава на прекрасната Стефания здраве, щастие и споделеност! Нека продължава да търси и да открива смисъла и красивото в света и у себе си!

6 сериала от предните 20 години, които никога няма да ни омръзне да гледаме!

Вижте ексклузивното интервю на Юлиан Вегов специално за Edna във видеото горе.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти