Ще ги познаете ли? Юлиян Вергов публикува стара снимка с двама известни мъже

Официалният профил на Юлиян Вергов в Instagram e пълен със златни спомени и хумор! 

Наскоро българският актьор публикува любопитна снимка, която ни накара да се вторачим в продължение на няколко секунди и да гадаем кои са тримата симпатяги на тази снимка:

Минава една минута, изпълнена с напрежение... Добре, предаваме се!

Добре, че на снимката лицата са отбелязани – красавецът с ексцентрични тъмни очила е самият Вергов, до него седи младият Моню Монев, а най-вдясно на масата в цялата си прелест блести Димитър Рачков

„Така започна…“, гласи мистериозното описание. Е, май успяхме да отгаднем какво има предвид авторът на публикацията.

Годината не е ясна, но е факт, че тримата отново се събират днес, и то благодарение на предаването „Като две капки вода“, в което Юлиян Вергов е част от почетното жури, Моню Монев е един от десетте настоящи звездни участници, а Димитър Рачков си партнира като водещ с Герасим Георгиев – Геро.

Казват, че ако е писано, пак ще се срещнем с правилните хора на правилното място. Не знаем дали Вергов вярва в случайностите и знаците от съдбата, но едно е сигурно – когато тези трима талантливи мъже се съберат на едно място, доброто настроение е гарантирано!

Не пропускайте „Като две капки вода“ и следващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато специален гост в журито ще бъде Мария Игнатова.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти