17-годишната ученичка, която стигна до финалите на „Звездите в нас“

В първия сезон на „Звездите в нас“ видяхме и чухме десетки невероятно талантливи хора, които притежават не само страхотни гласове, но и изумителни умения да имитират световни знаменитости. Ето защо да се пребориш за едно от местата на финалистите, които са само шест, ни се струва като огромно постижение - особено ако все още си само ученичка на 17 години!

Тази неделя Тереза Тодорова отново успя да впечатли журито и публиката и съвсем заслужено си извоюва място на големия финал на 11 декември.

Тереза е все още е ученичка в Англия, където учи психология, социология и бизнес. Тя направи силно впечатление още с първото си излизане на сцената на „Звездите в нас“, показвайки гласовите си качества като певицата Джеси Джей.

„Участието ми в това предаване ще бъде голямо предизвикателство за мен!“, сподели тя преди първото си изпълнение, но ето че усилията са си заслужавали!

„Много искам да спечеля. Искам да съм на сцената всеки ден. Вече сънувам, че не слизам от нея и съм победител“, каза Тереза секунди преди финалната битка снощи.

В личния ѝ Instagram виждаме снимки от Карнеги Хол в Лондон, на чиято сцена е пяла Тереза.

Тя също така е близка с певицата Крисия, с която са участвали заедно в друг телевизионен формат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat)

На големия финал един срещу друг в последни имитаторски битки ще се изправят Милена като Селин Дион, Християн като Бруно Марс, Сонай като Веселин Маринов, Христина като Уитни Хюстън, Тереза като Джеси Джей и Антония като Тина Търнър.

Финалистите ще изпеят по две песни, а в едната от тях ще има и специална изненада за зрителите. Кои песни ще изберат участниците? Каква ще бъде изненадата? Кой ще си тръгне с голямата награда? Как публиката ще класира изпълнителите? Зрителите на NOVA ще разберат на големия финал на „Звездите в нас“ на 11 декември (неделя) от 20:00 ч. по NOVA.

Гледайте „Звездите в нас“ всяка неделя от 20:00 по NOVA и не пропускайте да последвате предаването във Facebook и Instagram.

В сайта на NOVA може да откриете още много интересни интервюта и видеа зад кулисите на шоуто, а в NOVA Play да наваксате, ако пропуснете епизод!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти