Почина 19-годишният внук на Робърт де Ниро

робърт де ниро
Снимка: Getty

Внукът на Робърт де Ниро - Леандро де Ниро Родригес, е починал, съобщава „Сън“.

Трагедията се е случила днес, а тъжната новина съобщи майката 19-годишния младеж - Дрена, с постове в социалните мрежи.

"Не знам как ще живея без теб. Ти беше моята радост, моето сърце и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространявам любовта и светлината, които ти ме накара да почувствам, получавайки възможността да бъда твоя майка“, пише Дрена.

Тя е осиновена дъщеря на Робърт от брака му с актрисата Даяна Абът. Благодарение на динамичната кариера на баща си, тя прекарва времето си в Ню Йорк, Лос Анджелис и Италия. 51-годишната жена е работила като модел, диджей и моден консултант. В крайна сметка решава да тръгне по стъпките на Де Ниро и се изявява като актриса и режисьор. Първата ѝ роля е във филма на Алисън Андерс "Благодатта на моето сърце" от 1996 г., а след това се снима в няколко ленти на баща си, включително "Град край морето" и "Шоутайм".

Де Ниро се разделя с майката на Дрена през 1988 г., но остава в живота на дъщеря си. Тя прави холивудската звезда дядо през 2003 г., когато посреща сина си Леандро с тогавашния си приятел Карлос Родригес. Оттогава Дрена, която в момента живее в Ню Йорк, се е насочила към режисурата.

Робърт Де Ниро: факти и снимки

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти