Съжаляваме, дами: един от най-сексапилните актьори се сгоди и то по невероятно романтичен начин

Официално е: Джош Дюамел и Одра Мари са сгодени!

49-годишният актьор, който се среща с Мари от 2019 г., съобщи щастливата новина в събота в Instagram с тяхна снимка на плажа.

„Случи се! Тя намери съобщение в бутилка, изхвърлена на брега, и каза ДА!“, написа Дюамел под кадъра, на който държи в ръка писмо, на което пише „Одра Даян Мари, ще се омъжиш ли за мен?“.

Предложението на 8 януари съвпада и с друг специален повод — 28-мия рожден ден на Мари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

46-годишната певица Фърги, с която Джош се разведе през 2019 след десетгодишен брак, поздрави двойката с коментар „Поздравления!!!“ последвано от много сърчица.

През декември 2019 г. източник на сп. “People” разкри, че Дюамел е „наистина щастлив“ с бившата Мис Свят Америка, с която е започнал да се среща преди седем или осем месеца.

Коментарът на източника дойде на фона на празнично парти, на което двамата присъстваха заедно и на което Дюамел и Мари „бяха заедно през цялото време, цяла нощ“, сподели очевидец пред изданието тогава. Макар че двойката беше забелязана и преди това заедно, партито се състоя около две седмици след като разводът на Дюамел с бившата му съпруга Фърги беше финализиран.

След осем години брак, Фърги подаде молба за развод в края на май 2019 г., близо две години след като тя и Дюамел обявиха раздялата си в съвместно изявление през септември 2017 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie)

„С абсолютна любов и уважение решихме да се разделим като двойка по-рано тази година“, казаха те. „За да дадем на семейството ни най-добрата възможност да се адаптира, искахме да запазим това личен въпрос, преди да го споделим с обществеността.“

Бившата двойка, която има 8-годишен син Аксел Джак, добави: „Ние сме и винаги ще бъдем обединени в подкрепата си един за друг и нашето семейство.“

По време на епизод от 2018 г. от подкаста на Дакс Шепърд Дюамел разказа какво очаква с нетърпение в следващия етап от живота си – включително да се установи отново след раздялата си с Фърги:

„Вече не съм на 30 години. На 45 съм. Искам да имам още деца през следващите няколко години. Така че става дума по-скоро за намирането на някой, който е достатъчно млад, за да има деца. Не е сякаш се опитвам да си легна с когото и да е. Аз не съм такъв. Опитвам се да намеря момиче, с което мога да бъда и с което да имам семейство.“

9 (бивши и настоящи) холивудски двойки, които са сключили годеж или брак на Свети Валентин

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти