Анджелина Джоли с емоционален имейл до Брад Пит: „Невъзможно е да пиша това, без да плача“

Имейл, който Анджелина Джоли е изпратила до бившия си съпруг Брад Пит през януари 2021 г., изплува в интернет.

Съобщението, разпространено в Tik Tok, е част от съдебни документи, до които получава достъп и изданието Entertainment Tonight, публикувало писмото.

Имейлът започва с това, че актрисата е избрала писмена форма, за да не става „емоционална“, и обяснява причината да продаде имението на бившата двойка във Франция – Шато Миравал, на който Пит е частен собственик.

„Това е домът, в който заведохме близнаците и където се оженихме над плоча в памет на майка ми“, пише Джоли, споменавайки най-малките им деца, Нокс и Вивиен. „Място, което обещаващо за това какво би могло да бъде и където си мислех, че ще остарея. Дори сега е невъзможно да напиша това, без да плача. Ще ценя спомените си за това, което беше преди десетилетие.“

„Но това е и мястото, което бележи началото на края на нашето семейство – и бизнес, който е съсредоточен около алкохола“, продължава Джоли, имайки предвид проблемите на бившия си съпруг с алкохола. „Надявах се по някакъв начин да се превърне в нещо, което да ни държи заедно, и да намерим светлина и мир. Сега виждам как ти наистина би искал да съм вън от това и най-вероятно ще се радваш, че получаваш този имейл.“

Джоли пише още, че през последните четири години е била свидетел на „много небрежно поведение“ и изразходвани средства по начини, които не би одобрила. Актрисата допълва още, че е „наранена от решения (…), които не показват интерес към споделяне на бизнеса или промяната му фундаментално в нещо, което би било по-здравословно“ за техните деца.

Анджелина Джоли и децата ѝ в Лондон

„Бях разтърсена от скорошните изображения, пуснати за продажба на алкохол. Намирам го за безотговорно и не е нещо, което бих искала децата да видят. Това ми напомни за болезнени моменти“, пише още тя, като споделя, че не чувства, че „може да участва, публично или частно, в бизнес“ за продажба на алкохол, когато „алкохолното поведение“ е навредило „толкова дълбоко на семейството“.

„Алтернативата е пълно изкупуване на моя дял в имота и бизнеса от вас, семейство Перин или вашите сътрудници“, пише тя. „Така или иначе, вярвам, че трябва да продължим напред, за да се излекуваме и да се съсредоточим върху сближаването на семейството ни и положителните асоциации. И да го направим бързо.“

По-рано тази година Джоли продаде винарна Шато Миравал на руския олигарх Юрий Шефлер, което накара Пит да я съди. Актьорът призна, че бившата му съпруга е вложила 40% от покупната цена от 28,4 милиона долара, но твърди, че само той е направил избата успешна. Пит твърди още, че според условията на развода им през 2019 г. той и Джоли са имали „взаимно споразумение“, че никой от тях не може да продаде своята част от винарната без съгласието на другия.

Миналия месец бившата компания на Джоли, Nouvel, заведе дело срещу Пит за 250 милиона долара, твърдейки, че актьорът е водил „отмъстителна война“ в опит да се измъкне от контрола над винарната. В съдебен документ компанията твърди, че Пит е „замислил успешен досега план“ да поеме контрола върху Шато Миравал и е използвал бизнеса като свое „лично феодално владение“.

Най-красивите мигове между Брад и Анджелина

Борбата на Пит с алкохолната зависимост, както и предполагаемият инцидент в самолет през 2016 г. също бяха тема, повдигнати в делото, в което Nouvel твърди, че „Пит е развил обществено познат проблем с алкохолна злоупотреба“ и споменава „сериозен и международно разгласен инцидент между Пит, Джоли и децата на двойката.“ Припомнете си повече тук ► Драмата се задълбочава: Анджелина Джоли с нови шокиращи обвинения в насилие

Според източник на Entertainment Tonight за Джоли това обаче е „още едно преработване и преопаковане на стар материал, за да се опита да отвлече вниманието от собственото си поведение“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти