Брад Пит отново привлече вниманието със смела визия (и коментира полата, с която се появи в Берлин)

В случай, че не сте разбрали, в момента един от най-привлекателните и най-желаните мъже на Холивуд промотира новия си филм „Убийствен влак“ (повече за него си припомнете тук). 

За втори път тази година ще видим как Брад Пит си партнира със Сандра Бълок на екран след „Изгубения град“. В новия холивудски проект той влиза в ролята на Лейдибъг – наемен убиец, изпратен в Токио, а тя – Мария Бийтъл, която му дава инструкции по телефона. 

В понеделник вечер на премиерата на филма в Лос Анджелис актьорът се появи в целия си блясък и заложи на смели летни нюанси.

Снимки от събитието можете да разгледате тук:

Брад Пит на премиерата на филма „Убийствен влак“ в Лос Анджелис

Актьорът избра за събитието ленен спортно-елегантен костюм в зелено. Визията е завършена с яркожълти маратонки с червен детайл и тюркоазена блуза.

Разбира се, това далеч не е най-дръзката комбинация, с която се появява на червения килим през последните седмици. Припомняме, че за немската премиера на „Убийствен влак“ в Берлин актьорът се появи на червения килим в пола:

Брад Пит в пола за немската премиера на „Убийствен влак“

Звездните репортери за Variety, които присъстваха на събитието в САЩ, не пропуснаха да го попитат за този нестандартен моден избор, а Пит остана верен на чувството си за хумор и отвърна:

„Не знам! Всички ще умрем, така че нека да създадем малко смут.“ 

Едно е сигурно, секс символите нямат срок на годност. А господин Пит от своя страна в никакъв случай няма намерение да се оттегля от светлината на прожекторите. С вълнение следим за всяка нова негова поява, така че очаквайте нова доза холивудска ексцентричност съвсем скоро!

Нека си припомним и още две събития през юли, на които любимия Брад се появи в розово и в прасковено:

Брад Пит в розово за пресконференция в Берлин
Прасковено за настроение: Брад Пит в Париж за премиерата на „Убийствен влак“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти