„Все още се обичаме“: в какви отношения са Брад Пит и Гуинет Полтроу след раздялата

Гуинет Полтроу и Брад Пит са една от звездните двойки, които ни доказват, че приятелските отношения между бивши са абсолютно възможни.

Двойката имаше романтична връзка от 1994 до 1997 г., преди да отмени годежа си, но лошите отношения, които бихте очаквали да имат Полтроу и Пит след раздялата, не съществуват – вместо това двамата са все още свързани с изненадващо сърдечно и здраво приятелство.

В скорошно интервю за новата линия дрехи на Пит “God’s True Cashmere” за уебсайта на Полтроу “Goop”, бившите партньори разсъждаваха върху способността си да поддържат връзка въпреки раздялата си.

Влюбените моменти на Брад Пит и Гуинет Полтроу

И двамата се съгласиха, че всичко се е получило, както трябваше, като Полтроу дори се пошегува, че тя „най-накрая намери Брад, за когото трябваше да се омъжи - просто ѝ отне 20 години“, намеквайки за сегашния си съпруг, продуцентът Брад Фалчук.

Да не живееш постоянно със съпруга си: тайната за новия щастлив брак на Гуинет Полтроу

Пит с нежност изрази, че „е прекрасно да имам Палтроу за приятел сега“, а след това добави: „И те обичам“, на Полтроу откликна с „Обичам те толкова много“.

Пит и Полтроу остават приятелски настроени и с някои от другите си бивши – Пит с Дженифър Анистън и Полтроу с Крис Мартин. Тези известни бивши моделират освежаващ, зрял начин за справяне с прехода от романтични партньори към приятели за цял живот.

„Опитвах да се преструвам, че бракът ми е нещо, което не беше“: истината за края на любовта между Дженифър Анистън и Брад Пит

Ето и още звездни бивши двойки, които го доказват!

Звездни бивши двойки, които (наистина) си останаха приятели

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти