Съдът се произнесе по скандалното бракоразводно дело на Кевин Костнър

Вчера отчуждената съпруга на Кевин Костнър се яви в съда и получи неприятни новини. Искането ѝ да получи повече време, преди да се изнесе от дома на актьора, беше отхвърлено.

Кристин Баумгартнер, придружена от адвоката си, присъства на изслушването в Санта Барбара, Калифорния, и ѝ беше наредено да се изнесе от дома на Костнър до 31 юли. Преди това тя заяви, че ще се съгласи да се изнесе до 31 август, при условие че Костнър се съгласи с искането ѝ за издръжка на трите им деца в размер на 248 000 долара на месец.

кевин костнър
Снимка: Getty

Костнър присъства на изслушването чрез Zoom, а лично в залата се яви неговият адвокат. Той мълчеше по време на заседанието и изслуша внимателно развитието на процеса.

Адвокатите и на двете страни засега отказват коментар по съдебното решение.

Изслушването идва точно седмица след като Кристин подаде документи, изискващи повече време за престой в семейния дом на брега на морето в Карпинтерия, Калифорния. Кристин, която споделя три деца с Костнър – син Хейс, на 14, Кейдън и Грейс, на 13 – е категорична, че „не може ефективно да планира преместването си, докато“ проблемът с издръжката не бъде разрешен.

Що се отнася до Костнър, обясни, че размерът на сумата от 248 000 долара месечна издръжка е скандален.

кевин костнър
Снимка: Getty

В документи, подадени от неговия адвокат в съда и получени от ET, Костнър твърди, че списъкът на Кристин с „нуждите“ на децата за целите на издръжката на децата е „раздут и крайно неточен“.

Според документите Кристин е била „нечестна по отношение на някои елементи, включени в нейното изчисление на „разумните“ нужди на децата, като обучение в частно училище за две от децата (без да споменава, че само Грейс ще продължи да учи в такова). Към това се добавят нейни лични разходи, които не са свързани с децата, като пластични операции, направени мината година.

В крайна сметка Кевин Костнър е готов да изплаща месечна издръжка в размер на 51 940 долара. Според него тази сума отговаря на неговия стандарт на живот и способност да плаща.

кевин костнър
Снимка: Getty

Той също така ще поеме „100% от разходите за здравно осигуряване на децата, обучението в частно училище за най-малкото дете, Грейс, извънкласните разходи на непълнолетните деца, таксите за ловния клуб, разходите, свързани с колата на Кейдън и всички разходи, свързани с нея.“

Колко струваха най-скъпите звездни разводи?

Следващото заседание по бракоразводното дело е насрочено за 12 юли.

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти