Даяна щеше да е горда: племенницата ѝ Амелия Спенсър се омъжи!

колаж Даяна Амелия
Снимка: Getty

Лейди Амелия Спенсър се е омъжила за дългогодишния си партньор Грег Малет в Южна Африка, съобщава британското издание HELLO!

„Да се омъжа тук означава толкова много“, споделя 30-годишната Амелия за мястото на церемонията – планински връх край Кейптаун.

Амелия Спенсър Грег Малет
Снимка: Getty

„Израствайки тук заедно през последните 14 години, всички най-щастливи моменти на мен и Грег като двойка са тук. Сега е още по-специално“, казва тя за Южна Африка.

Макар и да не разкрива точната дата на сватбата, британското издание пише, че на специалния ден са присъствали членове на семейството, сред които сестрата близначка на Амелия - лейди Елиза, тяхната по-голяма сестра лейди Кити и по-малкия им брат Самуел. Идната седмица се очаква HELLO! да публикува ексклузивни кадри от празничния ден.

Преди дни Амелия публикува в Instagram профила си обща снимка с Грег на фона на планински пейзаж и пространство, пригодено за сватба. „Не остана много...“, написа тя към кадъра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Mallett (@gregmallett)

За сватбата 33-годишният Грег споделя: „От 14 години мечтая да гледам как Амелия върви към олтара“.

Церемонията идва три години след като фитнес консултантът и специалист по хранене Грег предложи брак на Амелия – модел и дъщеря на Ърл Спенсър, по-малкия брат на Даяна, и бившия модел Виктория Локууд. Годежът им се състоя в Clouds Estate в Стеленбош, Южна Африка, на 22 юли 2020 г. Още тогава двамата бяха заедно повече от десетилетие.

По-късно същата година двойката избра HELLO! за първата си фотосесия и интервю като годеници. Тогава пред изданието Грег признава: „Винаги съм знаел, че искам да се оженя за Амелия. Колкото и млад да бях, когато се събрахме, знаех, че тя е момичето на моите мечти.“ От своя страна Амелия добавя: „Всичко в Грег ме кара да се чувствам като най-щастливия човек на света.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти