Серина Уилямс обяви пола на бебето си по уникален начин

Тенис шампионката Серина Уилямс и нейният съпруг Алексис Оханян разкриха пола на бебето, което очакват, във видео, публикувано в канала на бъдещата майка в YouTube.

6-минутното видео показва как развълнуваната Серина се подготвя за партито за разкриване на пола на детето – събитие, с което много родители в последните години избират да разберат отговора на заветния въпрос.

„Очевидно съм отбор „Розово“, но и съм малко нервна, защото нямам резервен план, ако се окаже, че очакваме момченце“, призна тенис звездата в началото на видеото.

Партито бе наречено от бъдещите родители „Нашето следващо страхотно приключение“, като сред украсата имаше специален кът на за тяхната 5-годишна дъщеря Олимпия.

Серина Уилямс
Снимка: YouTube

От трогателните кадри става ясно още, че 41-годишната Уилямс и 40-годишният Оханян са празнували със семейството и приятелите си – сред които сестрата на Серина, Винъс, и техният баща Ричард.

По време на партито Серина разряза тортата, чийто пълнеж трябваше да разкрие пола на бебето, но се оказа, че съпругът ѝ е подготвил изненада – защото тортата бе изцяло жълта отвътре.

Истинското разкриване се оказа много по-зрелищно и включваше светлинно шоу и музика. Двойката и всичките им гости отправиха поглед към звездите, за да видят истинския отговор, който след красиво примигване на сини и розови светлини изписа в небето думите „МОМИЧЕ!“.

И бъдещите родители, и Олимпия бяха изключително щастливи от резултата, като крещяха, прегръщаха се и подскачаха от вълнение.

Припомняме, че двойката сподели, че очаква второто си дете на червения килим на Met Gala по-рано тази година. Същия месец бившата шампионка по тенис публикува видео от момента, в който тя и Алексис споделят с дъщеря си, че ще става кака.

Серина винаги е била искрена относно желанието си за още едно дете, откакто роди Олимпия през 2017 г.

серина уилямс
Снимка: Getty

В интервю за Vogue от септември 2022 г. шампионката обяви намерението си да се оттегли от професионалния тенис, като описа подробно как дъщеря ѝ се моли да има сестричка – нещо, което Уилямс и Оханян са планирали и очаквали с вълнение. А нейното решение да се отдаде на семейството си за сметка на спортната кариера е окончателно.

„Имах своите шансове, като се върнах след раждането. Преминах от цезарово сечение през втора белодробна емболия до финала на Големия шлем", откровено си спомни тя в интервюто.

„Играех, докато кърмех. Играех по време на следродилната депресия. Не се появих по начина, по който трябваше или можех. Но играх 23 пъти и това е добре. Всъщност това е необикновено. Сега обаче, ако трябва да избирам между изграждането на моето тенис резюме и изграждането на семейството ми, избирам второто.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти