Дъщерята на Бионсе е само на 10, а вече дава хиляди за диаманти

От великата Мерилин Монро знаем, че диамантите са най-добрият приятел на жените. Блу Айви, първородната дъщеря на Бионсе и Джей Зи, може да добави - “... и на децата”. Десетгодишното момиченце с изтънчен вкус за скъпи вещи успя да си купи диамантени обици на аукцион срещу “скромен” залог.

Блу Айви присъства на Wearable Art Gala в Лос Анджелис с родителите си, където, за изненада на всички, се присъедини към аукциона, който беше част от събитието. В клипчета, разпространени в социалните мрежи, се вижда как малката Блу залага 80,000 долара за чифт диамантени обици на дизайнерката Лорейн Шварц. На кадрите могат да се видят шокираните изражения на Тина Ноулс-Лоусън, бабата на момиченцето, и на актрисата Кики Палмър, които са водещи на аукциона. 

Това не е първият път, в който Блу се впуска в наддаване на аукцион. През 2019, когато беше само на 6 години, тя направи залог за 19,000 долара за картина на актьора Сидни Поатие, но ценната придобивка ѝ беше отмъкната под носа от режисьора Тайлър Пери. По-късно Пери разказа за случката, че не е подозирал, че човекът, който се надпреварва заедно с него да получи картината, е малката дъщеричка на Бионсе. Въпреки сериозния опонент, режисьорът се заинатил и си казал “Ще се научиш днес, малко момиченце. Аз ще купя тази картина,” сподели той.

Въпреки че не успяла да купи картината, Блу Айви не си тръгнала с празни ръце от аукциона онази вечер. Малката продължила да наддава за следващия артикул - произведение на изкуството, направено от деконструирани правни книги и медицински текстове, създадено от американския художник Самуел Леви Джоунс. В крайна сметка го купила за 10,000 долара. 

Адвокатката и журналист Стар Джоунс, която водила аукциона през 2019, обясни тогава, че Блу не се занимавала просто с колекциониране, а култивирала дълбока признателност към изкуството на чернокожи творци, благодарение на родителите ѝ.

Вижте как порасна дъщерята на Бионсе през годините

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти