5 неща, които сигурно не знаете за Бионсе

Бионсе по време на изпълнението си на Супер Боул
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Като чуете името Бионсе за какво първо се сещате? Красива смугла жена, невероятна коса, горда осанка, силен и красив глас, разголени и добре оформени крака, енергични танци, чаровна усмивка?

Бионсе притежава всички тези неща, но нека ви разкажем още малко за нея, а именно малко известни факти за певицата.

1. Певчевските ѝ таланти са открити от детската ѝ учителка по танци Дарлет Джонсън. Тя чува малката Би да пее заедно с някаква песен по радиото и останала изумена. Когато родителите на Бионсе дошли да си я приберат от танците, учителката развълнувано им казала, че момиченцето има невероятен глас, който трябва да се развива.

2. Матю и Тина Ноулс се посвещават изцяло на кариерата на дъщеря си. Тя заедно с три свои приятелки, основава групата Destiny's Child (Дете на съдбата). Бащата е мениджър, майката се грижи за сценичните костюми и цялостната визия.

Въпреки, че изглеждат като перфектното семейство, преди няколко години се разбра, че Матю е имал второ неофициално семейство – жена и син, с който поддържа паралелна връзка. Съпругата му не може да прости това и се развежда. Към днешна дата е омъжена отново, като на сватбата ѝ всички дами, включително Бионсе и сестра ѝ Соланж, носят бяло.

3. Първоначално Destiny's Child са били квартер, но в последствие се утвърждават като трио – Бионсе Ноулс, Кели Роланд и Мишел Уилямс. Бионсе понася унищожителни критики от феновете, които я обвиняват, че се държи като деспот и заема водеща роля в групата, докато останалите момичета остават на заден план и изглеждат по-скоро като нейни беквокалистки.

4. Числото 4 има специална символика за Би. Тя споделя, че винаги се е чувствала свързана с тази цифра, не само защото е родена на 4-и септември, а и защото майка ѝ има рожден ден отново на четвърто число, както и голяма част от приятелите ѝ. Сватбата ѝ с Джей Зи се случва на 4.04.2008 г., а повтарянето на обедите им се случи четири години по-късно в Париж.

Двамата имат татуирани римските цифри IV на безименните си пръсти, а някои твърдят, че второто име на дъщеря им Айви – на английски Ivy, произлиза точно от римските цифри IV.

5. Носеше се упорит слух, че Джей Зи е първият мъж на Бионсе, тъй като никога никъде тя не е засичана дори от папараци с друг мъж, за когото да се предположи, че ѝ е нещо повече от приятел. Самата тя е споделяла, че кариерата е всичко за нея и често не ѝ оставя време за нищо друго, което често я е водило до депресивни състояния.

5. Бионсе има алергия към парфюми и парфюми води, в следствие на което е изключителен почитател на ароматните масла за тяло.

6. Всички приходи, които получава от филма Cadillac Records Бионсе дарява на център са помощ на жени, страдащи от зависимости. Във филма Би се превъплъщава в невероятната Ета Джеймс, която е страдала от наркотична зависимост.

Прочетете още:

Каквато майката, такава и дъщерята

Адел отказа дует на Бионсе

Сръбска певица обвини Бионсе в плагиатство

Разточителният живот на Бионсе и Джей Зи

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти