Поглед отвътре: тайното парти на Бионсе и Джей Зи, което събра най-големите звезди след Оскарите

Рийз Уидърспуун Кейт Хъдсън Бионсе Джей Зи Оскар
Снимка: Getty

Бионсе и Джей Зи организираха най-голямото афтър парти след Оскарите, така че къде са снимките от него? След много внимателно проучване отговорът стана ясен – снимки няма!

Звездната двойка има строго правило да не се снима на ексклузивните им партита, но не се притеснявайте: звезди като Рийз Уидърспуун, Дженифър Лопес и Риана не можаха да устоят на изкушението да не публикуват снимки на блестящата си визия за партито преди да тръгнат. Нека да разгледаме!

Награди "Оскар" 2020: Звезден блясък и стил >>>

Забраната на снимки на Бионсе и Джей Зи не е ново правило. Звездата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк потвърди, че е запозната със забраната още по време на партито след миналогодишните Оскари. По време на Шоуто на Греъм Нортън Кларк обясни правилата: „Това е последната снимка, която ще направите. Когато слезете по стълбите, ще видите знак, който гласи това. Без телефони, без социални медии, без нищо. След това влизаш и осъзнаваш защо е целият този шум.“

Неподозираните факти за връзката на Бионсе и Джей Зи >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only @beyonce could get me out of the house past 11pm... #oscars 💫

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

За тазгодишното парти на известното семейство много гости вероятно очакваха забраната срещу снимки и социални медии и публикуваха тоалета си предварително. В допълнение към Уидърспуун, Лопес и Риана, имаме инстаграм доказателства и от Криси Тейгън, Кейт Хъдсън, Габриел Юнион и други. „Само Бионсе можеше да ме измъкне от къщата след 23 ч...“, написа шеговито Уидърспуун, а Габриел Юнион ѝ отговори: „Среща на бара!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We may or may not include the dog in our afterparty adventures.

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

E!News съобщава, че сред другите гости са били Натали Портман, Джесика Алба, Америка Ферера и Лин-Мануел Миранда. Източник отвътре описва темата на партито като кръстоска между Хюстън и Бруклин (родните градове на Бионсе и Джей-З): „Не беше прекалено екстравагантно и изглеждаше, че искат всички да се чувстват небрежно.“

Едва ли ще се изненадате да разберете, че основният саундтрак на вечерта е бил именно песните на Бионсе и Джей Зи. „Бионсе дори се качи на микрофона в един момент и изпя няколко реда и ремиксира “Brown Skin Girl” и “I Care”, както и още няколко нейни песни“, разказва източникът и добавя, че Джей Зи също не е изпуснал шанса да рапира пред гостите “I Just Wanna Love You”. „Всички се забавляваха страхотно и скачаха нагоре надолу. Бионсе и Джей Зи определено направиха шоу, изпълнявайки най-големите си хитове. Те се редуваха на микрофона и взривиха гостите с любимите си хитове.“

Сред гостите бяха забелязани Чарлийз Терон и Риана, на които домакините видимо са се зарадвали и са ги посрещнали с прегръдка и чаша от собствената им марка шампанско.

11 момента, които вероятно сте пропуснали на Оскарите >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Какви други подробности знаем? Кетърингът включваше хапки от авокадо, пилешки емпанади и пица в нюйоркски стил, а дрескодът варира от небрежни дънки до блестящи рокли. Всичко ни звучи като парти с тематика Бионсе, направено от Бионсе за Бионсе. С други думи: идеалната нощ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I went out.... 🤩 #HadFunToo 💃 #Oscars2020

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

 

Още за Оскари 2020:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти