Разделени от стъкло: как кралица Елизабет се среща с внуците си?

кралица Елизабет Втора
Снимка: Getty

Семейно събиране след дълга пауза заради коронавируса зарадва кралица Елизабет II, но въпреки желанието й да целуне внуците си, успя да ги види само при спазване на социална дистанция.

94-годишната кралица не можела да се нарадва на тримата си внуци - 7-годишния принц Джордж, петгодишната принцеса Шарлот, и принц Луи, който е на две годинки. Според източнrци на вестник "Сън" срещата се състояла в градината на Бъкингамският дворец, но през специално стъкло, предаде БГНЕС.

Тежка ще остане 2020 година в паметта на кралицата и съпруга й - херцога на Единбург, които с мъка виждат как коронавирусната инфекция взе десетки хиляди жертви във Великобритания. За да ободрят кралицата, принц Уилям, съпругата му Кейт и трите им деца пристигнали за няколко дни в двореца, но едва в края на посещението им успели да се видят с нея.

Междувременно принц Уилям коментира, че карантината, наложена в страната и света заради пандемията от коронавирус, е създала възможност за „преоценка на нещата“. "Може би понякога приемаме живота си за даденост. Сега като родител започвам да обръщам все повече внимание на това какъв свят ще оставим на децата си", смята Уилям.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти