Мистериозната по-възрастна жена, с която принц Хари е бил интимен за първи път, проговори пред британските медии

Жена, която твърди, че е първата, с която принц Хари е бил интимен, разкри самоличността си.

Пред британските издания The Sun и Daily Mail  40-годишната Саша Уолпол разказва, че тя е въпросната „по-възрастна жена“, за която херцогът на Съсекс разказва в мемоарите си „Резервен“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Саша, която към момента работи като тракторист, по онова време е била коняр в имението Хайгроув на тогавашния принц Чарлз. Тя твърди, че описания в автобиографията момент между нея и Хари се е случил по време на нейния 19-и рожден ден през 2001 г.

По думите на Уолпол тя е успяла да запази в тайна случилото се в продължение на 21 години и е избрала да говори за преживяното едва след като принцът го превръща в публично достояние в мемоарите си.

Саша, която е омъжена и има две деца, научава от приятели за силно осмивания откъс от „Резервен“, в който тя се оказва участник. След като получава снимка на публикация по темата, по-късно друг приятел, който е бил с нея във въпросната нощ, ѝ изпраща съобщение с няколко емоджита на старица, шегувайки се за споменаването ѝ като „по-възрастна жена“ в книгата.

Там 38-годишният херцог на Съсекс описва в подробности как е загубил девствеността си с неназована по-голяма от него дама. Принцът твърди, че това се е случило в поле зад „много оживена кръчма“ и че жената се е държала с него като с „млад жребец“.

Отначало Саша приема със смях отзвука, но спекулациите постепенно се разрастват. Други приятелки на принца, включително 57-годишната актриса Лиз Хърли и 51-годишната телевизионна водеща Катрин Омани, бяха принудени да отрекат, че нямат общо със случилото се. Уолпол казва, че дни наред през януари получава съобщения от хора, с които вече не поддържа връзка, но задават въпроси за случилото се. Дори нейните родители и сестра ѝ Джоуди се замислят за събитията отпреди повече от 20 години.

Как принц Хари повтаря историята на крал Едуард VIII

„Първоначално си помислих, че мога да се скрия и че всичко ще премине“, обяснява тя пред Daily Mail. „Но тъй като имената на различни жени, някои от които познавам, станаха публични, осъзнах, че за да спрат спекулациите, трябва да кажа истината. Сега поне мога да разкажа историята си, с моите думи, с правилния контекст и подробности и без паника. Мога да спра да поглеждам през рамо.“

Саша признава: „Изненадана съм, че Хари го е написал в книгата си. Беше толкова отдавна, бяхме тийнейджъри. Просто не ми се струва голяма работа, защото очевидно е било преди толкова време.“

„Никой от онова време не би се изненадал, че става въпрос за мен и Хари. Много хора знаеха за това“, казва още Саша.

Уолпол разказва още, че макар от тогава животът им да е „тръгнал в различни посоки“, тя все още е приятелски настроена към принца. „Ако го видя на улицата, бих искала да си мисля, че можем да седнем на по питие. Бяхме наистина добри приятели тогава и му пожелавам всичко най-хубаво.“

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти