Принц Хари разкри изненадващото нещо, което е помогнало на Меган да забременее

Принц Хари изглежда като чудесен баща и не е никак изненадващо, че с Меган Маркъл са решили да имат дете веднага след сватбата.

Макар да са имали супер натоварен работен график с кралски ангажименти, херцогът и херцогинята на Съсекс са искали да станат родители веднага след сватбата им през 2018-та година. Това разкрива самият Хари в мемоарите си. Той пише:

"Не искахме да чакаме. И двамата искахме да създадем семейство веднага. Работехме страшно много, работата ни изискваше много от нас, таймингът не беше най-подходящият, но не се интересувахме от всичко това. Основният ни прироитет винаги е бил да имаме деца."

Двойката съобщи, че очаква първото си дете по време на кралския им тур в Австралия и Нова Зеландия, а на 6 май 2019 г. се роди синът им Арчи.

меган хари арчи
Снимка: Getty/Gulliver

"Тревожехме се, че стресът, на който бяхме подложени ежедневно, ще попречи на Меган да забременее", споделя още Хари в книгата си. "Всичко това вече започваше да се отразява на Меган, тя беше отслабнала страшно много през последната година, въпреки цялата вкусна английска храна, която хапваше."

Той допълва: "Приятели ни посъветваха да се обърнем към аюрведичен специалист, който им е помогнал да заченат. Разказаха ни, че аюрведичната медицина разделя хората по категории. Не помня в коя категория попадаше Меган според доктора, но той потвърди опасенията ни, че Мег е отслабнала твърде много и това може да попречи на забременяването."

"Качи 2-3 килограма и ще забременееш", посъветва ни докторът. И така Меган започна да яде, да яде, успя да качи килограми и започнахме да гледаме в календара с надежда."

В мемоарите си Хари разказва за радостта и предизвикателствата на бащинството и за това колко важна за него е ролята на бащата в семейството. Двамата с Меган преживяха един мъчителен спонтанен аборт преди да посрещнат дъщеря си Лилибет на 4 юни 2021 г.

Стилът на Меган Маркъл по време на бременността ѝ

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти