Кралски парти звяр! Принц Уилям бе хванат да танцува с приятели в нощен клуб (ВИДЕО)

Принц и бъдещ крал през деня и истински парти звяр през нощта - такъв се оказа принц Уилям!

Той прекара по-голямата част от петъчния си ден миналата седмица на „Royal Ascot“ заедно със съпругата си Кейт, но вечерта принц Уилям беше забелязан да се забавлява в нощен клуб в Камдън заедно със свои приятели, пишат Vesti.bg.

На кадри се вижда как 41-годишният принц на Уелс, облечен в светлосиня риза, държи бира и танцува, докато е в концертното заведение и бивш театър в Лондон.

Появявайки се в частна ложа заедно с двама приятели, сред които кръстникът на принц Луи и собственик на нощния клуб Гай Пели, престолонаследникът изглеждаше спокоен, докато се наслаждаваше на петъчната си вечер в заведението, посветено на електронната музика. Известен като "придворния шут", Гай Пели е приятел от детството на принц Уилям и Хари, както и кръстник на принц Луи. 

Към Уилям и Гай се присъедини трети мъж, също със синя риза, който изглеждаше като Джеймс Мийд, кръстник на принцеса Шарлот и близък приятел на принца и принцесата на Уелс.

Заслужената вечер навън на Уилям идва, след като той започна 48-часова обиколка из Обединеното кралство, за да представи проекта си, насочен към прекратяване на бездомността.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти