Палава ваканция в Гърция: Барак Обама с неприличен жест към жена си Мишел

Бившият президент на САЩ Барак Обама посети заедно със семейството си едно от най-свещените места от времето на Древна Гърция, но очевидно беше по-впечатлен от друга забележителност пред погледа му... дупето на съпругата му Мишел Обама.

По време на обиколка на известния Акропол в Атина Обама не можа да устои и игриво докосна дупето на Мишел, докато двамата се изкачваха заедно по стълбите към историческата забележителност, съобщават от TMZ. 

Дъщерите им, Малия и Саша, бяха съвсем наблизо. Да се надяваме, че не им се е наложило да станат свидетели на палавото поведение на татко им. 

Нищо чудно, че Барак Обама не устоя на формите на съпругата си – 59-годишната Мишел, която вече не трябва да се съобразява с протокола за облекло, който спазваше като първа дама на САЩ, беше облечена в секси гащеризон без презрамки и мрежести ръкави. 

Барак, Мишел и момичетата им се намират в Гърция за събитие на "Фондация Обама" и изглежда, че са отделили малко време от служебното си пътуване, за да посетят любимата на туристите забележителност. 

Въз основа на поведението им по време на туристическата обиколка, изглежда, че дори и след 30 години брачен живот, между Барак и Мишел все още я има онази искра. Те се срещат за първи път през лятото на 1989 г., когато работят в една и съща адвокатска кантора, така че този огън гори вече от десетилетия. Не можем да им кажем друго освен едно голямо "Браво!".

Миналата година бившата първа дама сподели в мила публикация в Instagram защо любовта им с Барак е устояла на времето и предизвикателствата по пътя. 

“Нашият брак никога не е бил съвършено 50 на 50. Един от нас винаги има нужда от повече или дава повече. Трябва да сме готови да се изслушваме един друг, честно и без отбранителна позиция. Само тогава можем да се развиваме заедно,” сподели г-жа Обама. Според нея, трябва също да се подготвите за дълги периоди на раздор и дискомфорт и да се научите как да правите истински компромиси с начина, по който сте живели като отделен индивид, ако искате да изградите устойчиви отношения с половинката си. 

Приказката на Барак и Мишел Обама

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти