Филмът на годината: Дженифър Анистън и Джулия Робъртс разменят телата си в нова комедия

Пригответе се, защото се задава комедията на годината!

В главните роли ще бъдат две от най-обичаните актриси на нашето време - невероятните Дженифър Анистън и Джулия Робъртс. Те ще разменят телата си в комедия, за която все още не знаем почти нищо, освен че размяната ще доведе до много комични ситуации, а зад продукцията стои компанията на Марго Роби LuckyChap Entertainment.

Режисьор на комедията ще бъде Макс Барбаков, а правата за заснемането са придобити от Amazon след истинска борба и ожесточено наддаване от страна на най-големите продуцентски кампании в бранша. Кой не би искал да продуцира филм с участието на Дженифър Анистън и Джулия Робъртс?

Студиата са открили, че напоследък има жажда за романтични комедии и завръщане към този жанр, който бе пренебрегван в последните няколко години. Самата Джулия Робъртс наскоро участва в такава лента заедно с Джордж Клуни. "Билет до рая" се хареса на масовата аудитория, а Робъртс и Клуни показаха страхотна екранна химия.

Преди броени дни излезе и трейлър към най-новия проект на Дженифър Анистън - продължението на хитовата комедия "Мистериозно убийство" от 2019г., в която Анистън си партнираше с Адам Сандлър.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти