Необичайните хранителни навици на Кейт (които Шарлот е наследила)

Медиите често пишат за начина на хранене на херцогинята на Съсекс, която, когато беше холивудска актриса, водеше собствен блог и споделяше кулинарни идеи с абонатите си. Въпреки това не се знае много за хранителните навици на херцогинята на Кеймбридж. 

Оказва се, че съпругата на принц Уилям обожава пикантни ястия, а по време на първата си бременност тя редовно си е хапвала вегетарианско къри в един от местните ресторанти. Понякога дори херцогът на Кеймбридж не можел да понесе лютивината и количеството подправки в чиниите на любимата си. 

Освен това Катрин обожава маслини. Тя споделя, че дори като дете е хапвала това вместо нездравословни сладкиши. Трябва да се отбележи, че принцеса Шарлот също много обича маслини, като според майка ѝ може буквално „да яде шепи от тях“. Това е много необичаен избор за деца, тъй като най-често те не харесват черни маслини и предпочитат ястия без тях. 

Освен всичко друго, диетата на Кейт включва зелени сокове. Всеки ден херцогинята пие по една чаша, приготвен от къдраво зеле, спирулина, матча, спанак, кориандър и боровинки. Тя споделя, че тази напитка й помага да се освежи и да се поддържа във форма. 

Известно е, че съпругата на принц Уилям обича да опитва нови неща и е отворена към кулинарни експерименти. По време на една от официалните си обиколки Кейт опитва необичайно ястие - сашими от геопатица със сос от горчица. Тя е възхитена от този деликатес. 

Въпреки любовта си към здравословните продукти и здравословното хранене, Кейт понякога си позволява да се отпусне малко. Тя обича да прави торти за детски рождени дни: „Това се превърна в традиция. Вечерта преди рождените дни на някое от децата стоя до полунощ, правя глазура, пека торти и разбивам сметана. Наистина обичам да правя това." 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти