Можете ли да повярвате, че е на 65? Нели Рангелова разкри тайната си за красота, научена от баба ѝ

Миналия месец певицата Нели Рангелова навърши 65 години. Кажете ни обаче честно, изглежда ли ви тя като жена, прехвърлила 60-те? Очевидно не. Именно затова всички се питат как е възможно тя да е измамила времето и да блести по този зашеметяващ начин.

Е, Нели не се притеснява да разкрие един малък трик за красота, който е използвала по препоръка на своята баба.

Певицата гостува в предаването "Събуди се" по NOVA, където водещата Марина Цекова ѝ зададе въпроса, който всички се питаме: "Как е възможно хем да си 45 години на сцена, хем да изглеждаш на 45?".

"Аз не знам въобще как се случват нещата, но смятам, че един артист е облагодетелстван с това, че бидейки на сцената, той е длъжен да изглежда добре. Взаимната връзка, която получаваме от отсрещната страна, ни кара да изглеждаме по-друг начин – желани и щастливи”, отвърна Рангелова.

След това изпълнителката повдигна завесата на своите практики за неувяхваща красота. Тя сподели, че е научила преди много години от своята баба един от най-изпитаните и доказани методи на лечителя Петър Димков.

"Баба ми някога казваше: "Моето дете, ако искаш да си хубава, сутрин като станеш, седем пъти си наплискай лицето със студена вода", сподели Рангелова.

Певицата обаче призна, че въпреки че преди време е спазвала съвета на баба си, вече не го прави. 

"Винаги съм смятала, че мога да бъда пример за дамите от моето поколение и искам да им кажа, че жената във всички възрасти може да бъде красива. Щастие е да преминаваме през годините и дано по-дълго да четем Книгата на живота. Нито мога да скрия годините си, нито някога съм го правела", каза още Нели Рангелова пред водещата Марина Цекова.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти