Тайната за красота на звездната диетоложка Енджи Касабие

Енджи Касабие определено разбира от здравословно хранене и правилен начин на живот и може да научим полезни неща от нея. Ето защо съветите ѝ са ценни - ако ги спазваме, може да изглеждаме и да се чувстваме чудесно, разказват от канала Cool News във Vbox.

Едно от най-важните неща за добра хидратация и чиста и хубава кожа, е... водата.

Енджи сподели в "На кафе", че човек не може да прекали с приема на вода, защото всеки организъм е свикнал с определено количество, което все пак не трябва да е твърде малко.

"Задължително ни трябва от 30 до 50 ml вода на килограм тегло. Ако сме 50 кг, то трябва да приемаме поне литър и половина вода на ден. Аз лично пия по два литра и половина ежедневно", казва Енджи и допълва, че клетките в тялото се освежават предимно с вода.

Чаша вода на празен стомах: ритуалът, който трябва да започнете още днес

Енджи откровено заяви, че тя не инвестира най-много средства в дрехи и коли, а предимно в здравето си:

"Аз съм над 30 години и се старая максимално да запазя визията си. Инвестирам в това, което ще ми бъде полезно, но не сега, а след 20 години, за да изглеждам най-добре."

Красивата диетоложка сподели, че една жена има класа тогава, когато уважава околните, защото това показва, че уважава и себе си. Една жена се определя за класна, когато "не се срамува от това, което прави, и не иска да бъде в обувките на друг".

"Трябва да се гордеем с това, което сме, и няма значение как изглеждаме и какво притежаваме", споделя още Касабие, която застава твърдо зад вътрешната нагласа, която ни прави красиви отвън.

Вижте повече във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти