Чудото на живота: Моделът Олга Модева за първите стъпки в майчинството

Те е един а от най-красивите модели в България. Изявявала се е като водеща, но от няколко години насам изпълнява най-важната роля в живота си - тази на майка на малко момиченце. Прекрасната Олга Модева гостува в предаването "На кафе", където разказа за това какво е донесло майчинството в живота ѝ. 

Заради бременността си тя дърпа спирачката не само на телевизионната си кариера, но и на доста от нещата, с които се занимава. Бременността ѝ се случва по време на ковид обстановката, което има своите предизвикателства. 

Олга Модева - една сияеща млада майка (СНИМКИ)

"Понеже детенцето е планирано, с много голямо желание, забременях някъде ноември месец, а пък тогава ковидът настъпи март на следващата година - 2020. Беше голям шок за мен всъщност. Нормално. Не го очаквах", споделя тя. 

Модева разказва, че забременяването ѝ е планирано буквално до ден. Затова тя знае точната дата, на която се е случило.

"Бяхме на един йога лагер, което много предразполагаше да медитираме, да отпуснем, да съм спокойна, което знаеш, че за една жена е изключително важно в такъв етап. Бях си взела един тест и точно тогава се оказа на 4 ноември 2019. Никога няма да го забравя. Допреди това смятах, че ще отнеме доста повече време. Когато разбрах месец по-късно, че съм бременна, бях шокирана. Няма какво да се лъжем", спомня си моделът. 

"Бях на 27 години, не знаех въобще готова ли съм, не съм ли, какво ме чака, въпреки че е планирано. Просто може би от хормоните така бях", казва още Олга.

Изненадващото е, че Олга не споделя с мъжа си за бременността цял един месец - най-вече от суеверие. 

"Изчаквах да мине един период, за да знам, че всичко е наред, че ще се случи. И месец по-късно, съответно, му споделих една вечер. Беше много щастлив", разквазва тя. 

Чуйте във видеото още от интересния разговор на водещата на "На кафе" Гала с Олга Модева.

15 забавни филма за бъдещи майки

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти