Първата "Мис Франция" с къса коса засия в българска рокля

Последната "Мис Франция" Ев Жил успя да ни възхити не само с изящната си визия и факта, че се превърна в първата носителка на тази титла с къса коса, но и с нещо друго. Красавицата ни даде повод за национална гордост, защото избра да облече рокля на български дизайнер за фотосесията си за корицата на парижкото модно списание Welcome Magazine.

►10 черти на французойките, които ще ви учудят

За фотосесията си в престижното издание Жил заложи на тоалет на българския бранд Caviar couture, който е избрала в шоурума на бранда в Париж. Там дизайнерът и моден предприемач Десислава Тошева представя своите облекла редом с най-големите модни дизайнери в Европа и света.

Тайните за красота на французойките

Роклята, в която е облечена "Мис Франция", е лимитиран дизайн с над 10 000 ръчно нашити детайла, които преливат в златисто-сребърни нюанси. Луксозният тоалет е част от миналогодишната колекция на българския бранд - „Една нощ в операта“, която бе заснета не къде да е, а в Софийската опера и пожъна небивал световен успех.

Това съвсем не е първият професионален успех за Тошева и нейният световнопопулярен бранд. Цели 13 дизайна на българската марка се появиха на червения килим в Кан. Редица знаменитости на различни светски събития, сред които и майката на Илън Мъск – Мей Мъск, са позирали гордо в рокли на Тошева.

►Тайните за красота на французойките (ключът е в една думичка)

Ев Жил пък е не по-малко прелестна от роклята. Първата "Мис Франция" с къса коса в цялата 103-годишна история на надпреварата предизвика сериозен дебат във френското общество след коронясването ѝ в Дижон през декември миналата година.

„С къса коса се чувствам повече жена“, отвръща на критиците си красавицата и напомня, че и великата Коко Шанел е била с къса коса.

Тя е родена в провинциално градче в Северна Франция. „Искам да бъда силна жена, искам да накарам хората да разберат и повярват, че независимо откъде започват и по какъв път поемат може да постигнат целите си“, казва тя. 

Разликите между французойките и повечето жени по света

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти