Щастлива вест: Мерил Стрийп отново ще става баба!

Доказвайки, че е модна икона точно като легендарната си майка, Грейс Гъмър дебютира с бременно коремче на червения килим заедно със съпруга си, музикалният продуцент Марк Ронсън.

36-годишната дъщеря на Мерил Стрийп разкри бременността си в сряда на партито по повод 50-ата годишнина на списание W в Ню Йорк. Тя изглеждаше зашеметяващо шик в едноцветен червен ансамбъл, състоящ се от рипсена пуловерна рокля, модерно голямо палто и искрящи токчета с каишки. Порасналото ѝ коремче обаче със сигурност беше най-хубавият ѝ аксесоар!

Грейс Гъмър бременна и сияеща на червения килим

46-годишният Ронсън изглеждаше щастлив в ролята си на подкрепящ съпруг и бъдещ грижовен татко, допълвайки външния вид на Гъмър със собствения си бежов костюм в стил 70-те и бледорозово поло. Той завърши модния си тоалет с шикозен чифт кафяви обувки.

Гъмър и Ронсън се ожениха през август 2021 г. след година връзка. Това е втори брак за всеки от тях.

Под светлината на прожекторите: общите моменти на Грейс Гъмър и Марк Ронсън

В публикация в Instagram, посветена на първата им годишнина от сватбата, Ронсън написа трогателно послание:

„Когато хората ми казваха, че съпругът им е най-добрият им приятел, мислех, че бълват големи глупости или че са някаква странна аномалия на любовта. Така че сега предполагам, че съм или някой, който бълва големи глупости, или съм странна аномалия на любовта. Или може би току-що се ожених за най-невероятния човек. Честита годишнина на най-скъпата ми, ти ме направи щастлив отвъд най-смелите ми мечти.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Ronson (@iammarkronson)

Това ще е четвърто внуче за Мерил Стрийп, която стана баба за първи път през 2019, когато дъщеря ѝ Мейми роди момченце. Синът ѝ Хенри също има две деца - 2-годишната Айда Джун и Куин Уилям, който се роди през май тази година.

Мерил Стрийп и нейният съпруг Дон Гъмър имат четири деца: син Хенри Улф и три дъщери – Мейми Гъмър, Грейс Гъмър и Луиза Джейкъбсън Гъмър. ► Талантът е наследствен: запознайте се с четирите невероятни деца на Мерил Стрийп

Запознайте се с децата на Мерил Стрийп

Събрахме и 14 цитата за майчинството от Мерил Стрийп, която има три Оскара за постиженията си в киното, но не можем да не отбележим, че заслужава приз и за ролята си на родител:

Вдъхновяващи цитати за майчинството от Мерил Стрийп

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти