Мерил Стрийп по халат и с мартини в ръка накара интернет да полудее

Добре де, съмняваме се, че прекарва така цели дни, но Кралицата на Холивуд Мерил Стрийп развесели интернет с неочаквано включване на живо от вкъщи с още две свои колежки.

Вижте тук велики цитати от Мерил Стрийп >>>

Трикратната носителка на „Оскар“ се появи на живо онлайн заедно с актрисите Кристин Барански и Одра МакДоналд, за да отбележат 90-тия рожден ден на американския композитор Стивън Зондхайм по нетрадиционен начин.

Докато изпълняваше песента “The Ladies Who Lunch” от мюзикъла на Сондхайм “Company”, триото се отдаде на небрежен разкош – белият хавлиен халат служеше за дрескод, а понеже един празник не може без наздравица, Стрийп, Барански и МакДоналд вдигнаха чаши с мартини, вино и уиски.

Потребители изпълниха социалните мрежи с постове и бяха във възторг най-вече от Мерил Стрийп, която след като използва шейкър, за да си направи мартини, отпи скоч смело от бутилката.

„Мерил Стрийп е перфектното състояние по време на карантина“, е най-честият отзив в Twitter. Кадрите с актрисата бяха превърнати в гифчета, придружени от признания като: „Ето го мартини гифа с Мерил Стрийп, от което до тази вечер не знаех, че се нуждая...и още един, който ще използвам често“; „Мерил Стрийп и нейната способност да играе всички нас по време на карантина“.

Изводът: ако си в изолация, бъди като Мерил Стрийп – с мартини в ръка и по халат! А за да овладееш силата, цялото изпълнение може да видиш във видеото долу.

Вижте тук велики цитати от Мерил Стрийп >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти