Сладкото ново начинание на Меган Маркъл, за което получи подкрепа от приятелите си

Близката приятелка на Меган Маркъл и бивша нейна колежка от сериала "Костюмари", Абигейл Спенсър, е една от 50-те щастливки, които са получили лимитирана бройка от новото сладко от ягоди на херцогинята "American Riviera Orchard".

Абигейл получи шестия буркан от партидата, разкри тя във фотосесия, която показва как тя е полегнала на тревата със скъпоценното бурканче. 

Актрисата изглежда все още е част от вътрешния кръг на Меган, докато няколко от бившите ѝ колежки бяха отстранени от живота на кралската особа през последните години.

42-годишните Меган и Абигейл създадоха заглавия миналата седмица, след като двете бяха видени да сияят заедно в поредица от снимки в Instagram в подкрепа на новата кампания на приятелката им Кели МакКий Зайфен за Деня на майката и нейната благотворителна организация „Алианс на майките“.

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

44-годишната Кели също получи един от конфитюрите на Маркъл и го сподели в социалните медии, като каза, че е „толкова горда“ с херцогинята.

Херцогинята на Съсекс изпрати на приятелите си лимитирани бройки от сладкото ѝ преди официалното представяне на нейната марка по-късно тази пролет с набор от артикули.

По-голямата част от 50-те получатели все още не са говорили публично за новото начинание на херцогинята. 

Абигейл обаче показа подаръка на приятелката си, който беше представен  по атрактивен начин - в купа с лимони и цветя,

Усмихната в слънчевата си градина, заедно с кучето си, звездата от "Анатомията на Грей" показа керамичната купа и написа

„Това сладко е моето сладко. Наистина прекрасен вкус на това, което предстои… много те обичам, М.“

Тайната на Меган да издържа дълго на високи токчета

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти