Хитрият козметичен трик на Меган Маркъл, за който никой не предполагаше

При трансформацията си от актриса в кралска особа Меган Маркъл e направила някои интересни модни ходове – някои от тях са взети назаем от принцеса Даяна или Кейт Мидълтън, а до някои е стигнала сама.

По време на официалните си ангажименти като херцогиня Маркъл се отличаваше с небрежно вдигнатата си коса и доброто количество руж, но се оказва, че тя e използвала и трик за очертаване на устните над естествената им линия, който повечето от нас сигурно не са забелязвали.

Меган Маркъл грим
Снимка: Getty

Техниката всъщност не е нищо ново, но в повечето случаи има лоша репутация, най-вече благодарение на неособено красивия начин за прилагането ѝ през 90-те години.

Напоследък обаче този метод се използва по-незабележимо, за да накара устните да изглеждат по-пълни, но без добавяне на цвят.

Така и Меган прилага трика толкова деликатно, че допълнителната намеса почти не се забелязва, а носи естествен вид.

По този повод звездният гримьор Ники Уолф споделя как да направим устните си по-обемни без да изглеждат изкуствено – вижте съветите му в галерията:

Как да последваш трика на Меган Маркъл за по-плътни устни

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти