Бяло изящество: Меган Маркъл продължава да впечатлява със стил

Меган Маркъл отново прикова всички погледи с невероятния си стил!

В неделя херцогинята на Съсекс присъства на прием по случай игрите „Инвиктус“, на който носеше класическа бяла мини рокля от креп. Тоалетът на Valentino включваше бродерия с флорални мотиви, които преминаваха през раменете и деколтето. Меган беше съчетала великолепната рокля с тъмнокафяви обувки на Manolo Blahnik и чанта с шоколадов оттенък на Khaite.

Меган и Хари прекараха Великденската си неделя в подкрепа на състезателите на тазгодишните игри „Инвиктус“, проведени в Хага, Нидерландия. Двамата бяха забелязани да разговарят със спортисти от отбора на Украйна и отбора на Ирак по време на състезанията по лека атлетика.

Меган също изненада децата и техните родители, докато слушаха четенето на детската книга “Hairy Maclary”, която тя каза, че е чела на собствените си деца – 2-годишния Арчи и 10-месечната Лилибет.

„За мъжете, жените, майките, татковците, синовете и дъщерите, които са служили и са били ранени или болни, няма нищо, което да се сравни с това да ги видиш да преоткриват способността си да правят това, което обичат“, каза Хари в реч по време на спортното събитие. „И няма нищо по-хубаво от това да ви видя как гледате гордо от трибуните като семейство. И накрая, и най-важното, искам да благодаря на всички вас – семейството и приятелите. Не бихме могли да направим това без вас. И в много случаи , нямаше да сме тук без вас.“

Меган Маркъл не спира да впечатлява със стилни визии, откакто пристигна в Нидерландия. За първото си събитие тя облече изцяло бял костюм Valentino, с дамска чанта също от модната къща и белите токчета Aquazzura, които носеше по време на сватбата си през 2018 г.

Принц Хари и Меган Маркъл на игрите „Инвиктус“

На следващия ден Меган съчета черно сако от туид от Celine върху бял топ и с чифт светли дънки, които носеше с навити подгъви. Тя допълни визията си с обувки Chanel и чанта Celine.

Хари и Меган зад волана на първото предизвикателство от игрите „Инвиктус“
Хари и Меган откриха игрите „Инвиктус“ с романтичен момент

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти